Kortárs magyar festőművészeket támogat a Lexus

Kortárs magyar festőművészeket támogat a Lexus

2019. december 04.

A kezdeményezés keretében 2019. november 29. és december 19. között öt kortárs magyar festőművész közel hatvan alkotása tekinthető és vásárolható meg egy tárlat keretében a Lexus Buda Autószalonban, illetve az SCH-Galériában.

Több mint 100 millió forintért kelt el a magyar festőnő képe

2019. május 16.

A 38 évesen elhunyt festőnő, Dénes Valéria életművéből alig több mint egy tucat festményt ismerünk, eddig felbukkant művei 30-50 millió forint között találtak gazdára. A belga Bruges városrészletét ábrázoló kép kikiáltási ára 36 millió forint volt, de végül 110 millió forintért kelt el, amivel Dénes Valéria lett az első női festő Magyarországon, akinek az alkotásáért százmillió forint felett fizettek.

“Demokratizálják” a műalkotásokhoz való hozzáférést

“Demokratizálják” a műalkotásokhoz való hozzáférést

2017. december 05.

AR-technológia, azaz egy kiterjesztett valóság program segítségével hoztak létre egy olyan, okoskészülékekkel bejárható, virtuálisan felépített teret, ahol mindenki kedvére sétálgathatott a képek között.

Fotókon a magyar tornász utánpótlás

Fotókon a magyar tornász utánpótlás

2016. augusztus 02.

Ebből az alkalomból a P&G egy fotósorozatot hívott életre Kovács Szilvia fotográfus segítségével. A fotósorozat a gyerekek mindennapos felkészülő edzéseinek egy-egy részletét örökíti meg, bemutatva a sportág szépségét és a teljesítmény mögött rejlő áldozatos munkát.

Egyedi alkotásokat inspirált a negyvenedik évfordulóján A cápa

Egyedi alkotásokat inspirált a negyvenedik évfordulóján A cápa

2015. október 09.

A negyvenedik évforduló számos művészt megihletett a világban és sokan közülük újratervezték a film ikonikus plakátját. Ezeket az alkotásokat gyűjtötte csokorba a Viacom filmcsatornája, a Paramount Channel. Fent Scott Delart képe, a gyűjteményt Facebook-oldalunkon találja.

Japán stílusú képeket állítanak ki Esztergomban

2019. június 13.

Magyarországon egyedülálló, a japán ukiyo-e stílusban alkotott képekből nyílt kiállítás szerdán az esztergomi Duna múzeumban a japán-magyar diplomáciai kapcsolatok 150. évfordulójának alkalmából - jelentette az MTI.

Nemzetközi művészek a Pesti Vigadóban

2019. június 6.

Ötven alkotó munkáit mutatja be a Napkelettől - napnyugatig című nemzetközi nemezművészeti kiállítás, amely szerdán nyílt meg a Pesti Vigadóban - írja az MTI.

Magyar alkotók műveiből nyílt tárlat Tel-Avivban

2019. május 31.

Magyarország a fókuszban címmel magyar alkotók alkotásaiból nyílt válogatás Izrael legnagyobb, Friss festék (Céva tarí) címmel évente megrendezett képzőművészeti seregszemléjén - közölte az MTI.