Magyar alkotó filmje a NatGeo-n

Magyar alkotó filmje a NatGeo-n

2016. március 21.

Ritka alkalom, hogy a NatGeo olyan filmet mutasson be, amelyet magyar stáb készített. Török Zoltán és csapata közel négyéves munkával forgatott látványos filmet a csatornának. A díjnyertes Vad Magyarország alkotója ezúttal a floridai Everglades Nemzeti Parkot járta be. Az Amerika Nemzeti Parkjai: Everglades című alkotást március 27-én 18 órakor mutatja be a NatGeo Wild.

10 fotó, amely meghatározta az elmúlt évtizedet

10 fotó, amely meghatározta az elmúlt évtizedet

2015. szeptember 02.

Ez egy kép abból a tízből, amelyet a Canon és a Getty Images közösen publikált. A képek mindegyike a Canon valamely gépével készült, az apropó az OS 5D-sorozat megjelenésének tizedik évfordulója. Ehhez kapcsolódóan a Canon nemzetközi fotóversenyt is kiírt. Itt pedig meg lehet nézni mind a tíz képet. A kép a NatGeo megbízásából készült, és azon a folyamatosan négy fegyveres őr által védett, utolsó fehér orrszarvúk egyike látható.

Egyszerre támadnak a cápák a NatGeón és a NatGeo Wildon

Egyszerre támadnak a cápák a NatGeón és a NatGeo Wildon

2015. augusztus 17.

A NatGeo Wild Cápák hete programsorozata a sztereotípiák mögé néz és bemutatja, milyenek is valójában a tengerek félelmetes ragadozói. Az augusztus 23-28. között megrendezésre kerülő tematikus héten minden este 18 órakor új premierek várják a nézőket.

5+1 tanács a hatékonyabb távtanuláshoz

17 órája

Az Oktondi célja, hogy minél több általános- és középiskolás tanulónak, valamint pedagógusnak segítsenek könnyebben venni a távoktatás akadályait.