Szerepe a megosztó

Szerepe a megosztó

2019. december 30.
Tőlünk nyugatabbra azt mondanák rá: self-made man. Sebestyén Balázs megcsinálta a karrierjét. Talán még többet is hozott ki a lehetőségeiből, mint gondolta. Mára Magyarország legismertebb médiaszereplője, akinek a sajtó minden lépését figyeli, egy hajszála nem állhat keresztbe anélkül, hogy arról másnap ne írnának. Ezért is enged ritkán betekintést a gondolataiba, különösen olyan nyitottsággal, mint ezúttal.

Geszti Péter a Sláger FM-en

2016. november 17.

A Rapülők frontembere GPS címmel indít műsort a rádióban.

Elutasította a Sláger Rádió keresetét a nemzetközi választott bíróság

2014. április 17.

A rádió tulajdonosai még 2011-ben fordultak jogorvoslatért az ICSID-hez, amely most joghatóság hiányára hivatkozva utasította el a keresetet.

Vége az aranykornak

Lampé Ágnes 2013. április 15.

A 20. század döntő részében a magyar médiapiac az őt befolyásoló politikai és kulturális eseményekre nem úgy reagált, ahogy várni lehetett volna. A trianoni békeszerződés után harmadára csökkent országterület ellenére a megjelenő lapok száma szinte nem változott. A túlkínálati trend az évezredfordulóig megmaradt. Cikkünkben az okokat vettük számba.

50 milliárd alatt a tévés reklámpiac

2013. március 07.

Tavaly azonban már nemcsak a földi sugárzású szegmens szenvedett el csökkenést, hanem a kábelesek is. Most először helyi rádiós adatokat is kaptunk.

Újrahangolás: összefogás a rádiós piacon

2012. november 28.

Továbbra sem könnyű a helyzet a rádiós piacon, mégsem pesszimista Turi Árpád, a Class FM vezérigazgatója. A szakember a hamarosan hivatalosan is elstartoló Magyar Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesülete elnöki tisztét is betölti. Ennek kapcsán beszélgettünk vele a rádiós piaci kilátásokról és teendőkről. A szervezet egyik első feladata a hallgatottságmérés rendbetétele lesz. A Médiapiac lap cikke.

Nem fizeti ki frekvenciahátralékát a Neo FM

2012. november 09.

Nemcsak a hatóságnak, hanem az Antenna Hungáriának és az Integrált Média Megoldások Kft.-nek is sokkal tartoznak.

Ma hallgat el a NeoFM

2012. november 09.

A rádió tulajdonosa élő adásban jelentette be, miután a Fővárosi Ítélőtábla ítéletében ellenük döntött.

Pénteken visszatér a Bumeráng

2012. október 09.

Rádióban egyelőre nem, hetilap formában azonban már ezen a héten találkozhatnak a fogyasztók Bochkorékkal. Ambíciózusak a céljaik, ezt mutatja a manapság brutálisnak számító 150 ezres példányszám is. Október 12-én rajtol a hetilap, amelybe nagyságrendileg közel 100 millió forintot toltak be.

B. Tóth László a NeoFM-hez igazol

2012. szeptember 20.

A több évtizedes múltú rádióst programigazgatónak igazolja le a súlyos gondokkal küzdő médiacég - tudta meg a Kreatív Online.