NeoFM-ügy: ezt mondja a médiajogász

2012. június 21.

Polyák Gábort kérdeztük meg annak nyomán, hogy a médiahatóság felmondta a nem fizető rádió szerződését, utóbbi viszont vitatja ennek jogszerűségét.

NeoFM: nincs joga a hatóságnak felmondani a szerződést

2012. június 20.

Álláspontjuk szerint a csődvédelem miatt nem jogszerű a médiatanács döntése, és azt sem értik, miért nem fogadta el a hatóság a váltót.

A médiatanács felmondta a NeoFM szerződését

2012. június 20.

Nem élt a csődvédelmet kérő rádió a hatósági mentőcsomaggal, így felmondták a műsorszolgáltatási szerződését. 30 napjuk van fellebbezni.

Csődvédelmet kér a NeoFM (FRISSÍTETT!)

2012. június 18.

Csődvédelmet kért a bíróságtól a NeoFM rádiót üzemeltető FM1 Kommunikációs Zrt. A csődvédelem ideje alatt a tulajdonosok megkísérlik a társaság többszáz millió forintra duzzadt tartozását rendezni. Az NMHH viszont közölte: a felajánlott értékpapírokat nem fogadja el váltóként.

Máig kell döntenie a NeoFM-nek, elfogadja-e az NMHH ajánlatát

2012. június 18.

Pénteken kézbesítette a Médiatanács az FM1 Zrt. részére határozatát, mely 40 millió forintos mentőövet és szabályozott keretek között megvalósuló tartozásrendezést kínál, hogy a Neo FM fennmaradhasson. Máig kell visszajeleznie a rádiónak.

Utolsó figyelmeztetés a NeoFM-nek

2012. június 06.

A Médiatanács elengedné a 700 milliós tartozás késedelmi kamatait is, ha a rádió rendezné azt. Ha ez nem történik meg, bezárhat a NeoFM.

Gombos Edina visszaszivárog a Bumerángba?

2012. május 04.

Fizetett hirdetés formájában tért vissza Gombos Edina a Bumeráng című reggeli showműsorba a Poli-Farbe jóvoltából. Április végén olyan szpotkampány vette kezdetét, amelyben Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János kreativitására épül, míg a tanulságot az egykori bumerángos hírolvasó mondja.

Új zenefelelős a NeoFM-nél

2012. május 02.

A Viva és a Music Television zenei osztályának éléről érkezett a rádió új zenei vezetője.

Stahl a NeoFM-en

2012. április 27.

Áprilistól Stahl Judit mutatja be receptjeit a kereskedelmi rádióban.

Új programigazgató a Juventusnál

2012. április 16.

A rádió gyakorlatilag szakembert cserélt a NeoFM-mel.