Eladta a NeoFM-et az Est Media

2011. április 18.

Az országos rádiót eladták, már a reklámidőt sem értékesítik, mivel ezek veszteséges tevékenységek voltak. Megkezdődik a cég újraszervezése, amely jobban előtérbe helyezi a rövid távú profitot.

Tévéket büntetett a Médiatanács

2011. március 04.

Tizenhat esetben döntött a testület, ebből öt végződött pénzbüntetéssel. A legnagyobb bírságot az RTL Klub szedte össze.

Pert nyert a Danubius, veszített a Sláger

2011. február 24.

A Legfelsőbb Bíróság eltérően döntött a két korábbi országos rádió ügyében azon felülvizsgálati eljárás keretében, ami az ORTT kérelmezett. A döntés azonban mindkét esetben azt vonja maga után, hogy marad a jelen állapot, emiatt a hírek szerint a két korábbi országos rádió nemzetközi fórumhoz fordul, miután az LB döntése ellen már nem élhetnek jogorvoslattal.

Felmentés a Tilos Rádiónak, büntetés a Neo FM-nek

2011. január 12.

Az Ice-T ügyről blogjában is írt a Médiatanács. Közben a Neo FM 20 milliós büntetést kapott, mert nem teljesítette hírműsor vállalását, ellenben túl sok reklámot sugárzott.

A zenének jó, a filmnek halál a médiatörvény

2010. december 31.

A médiatörvény jó a magyar zenének, halálos azonban a videótartalom számára – írja az e.szer.int blog. A szerző szerint a magyar arányra vonatkozó kötelezettségek teljesítése jelentős terhet fog róni a műsorszolgáltatókra. Ennek pedig csak egyik eleme a hangkönyvtár-fejlesztés.