Marketingstratégiát vált a Netflix

2020. január 29.

Legalább 15 embert bocsátanak el a Netflixnél, mivel a cég változtat a marketingstratégiáján - írja a The Hollywood Reporter.

A Netflix karácsonyi animációs filmje nyerte a legtöbb Annie-díjat

2020. január 27.

Egy magyar animációs stúdió, a Digic Pictures munkája is a díjazottak között volt a 47. Annie-n.

Bradley Cooper a Netflixnél rendez filmet Leonard Bernsteinről

2020. január 22.

A Netflix karolta fel Bradley Cooper új filmjét, amely a világhírű karmesternek, a West Side Story írójának, Leonard Bernsteinnek az életét dolgozza fel.

26,3 milliárd dollár költ saját tartalmak előállítására a következő nyolc évben a Netflix

26,3 milliárd dollár költ saját tartalmak előállítására a következő nyolc évben a Netflix

2020. január 17.
Iparági elemzés szerint a Netflix a következő nyolc évben 26,3 milliárd dollárt (8000 milliárd forintot) fordít tartalomfejlesztésre, főként saját tartalom előállítására - közölte az MTI.

A Netflix mozit szerzett filmjeinek New Yorkban

2019. november 27.

Tíz évre átvette egy híres New York-i mozi üzemeltetését a Netflix, ezzel a lépéssel pedig bebiztosította filmjei Oscar-szereplését és a több mint hetvenéves filmszínházat is megmentette az enyészettől - írja az MTI.

Itt a magyar Netflix!

2019. október 07.

A világ legkedveltebb sorozatai és filmjei mostantól magyarul is elérhetők a Netflixen.

A Netflix 200 milló dollárt fizet a Trónok harca alkotóinak

2019. augusztus 09.

Egy sajtóközleményben köszönték meg az HBO-nak az elmúlt tíz évet.

Az első mondattól az utolsó filmkockáig

Az első mondattól az utolsó filmkockáig

2019. július 29.
Reklámfilmgyártóként váltak ismertté, olyan márkákkal és sztárokkal dolgoztak, mint a Coca-Cola, a Vodafone vagy a BMW, illetve Antonio Banderas, Isabella Rossellini és Henry Cavill. Míg a reklámfilmek a szakmai tanulást és a megélhetést, az Oscar-díjas Saul fia, a kerekesszékes thriller, a Tiszta szívvel és az HBO Aranyélet című sorozata a szerelmet jelentették számukra. A mozis nézőszámoknál ma is fontosabbnak tartják az alkotások érték- és időtállóságát. A Laokoon Filmgroup tulajdonosainak, Rajna Gábornak, Sipos Gábornak és Stalter Juditnak szenvedélyük a filmkészítés.
Klímaváltozás a médiapiacon

Klímaváltozás a médiapiacon

Incze Kinga 2019. július 16.
Három világrend ütközése, fragmentáció és cross-médiás verseny – ezek a Whitereport for Directors – Summer Edition 2019 jelentés kulcsszavai 2019 nyarán. Mik a friss számok és mi következik ebből a piac különböző szereplői számára? A top100 médiacég, top30 médiaügynökség és top25 sales house friss pénzügyi adatiból emeltünk ki pár újdonságot.

Robert De Niro új filmstúdiót épít New Yorkban

2019. július 12.

Robert De Niro egy befektetői csoporttal újabb nagy filmstúdió létrehozásán fáradozik New Yorkban, ahol már négy nagy stúdió működik - számolt be róla a The New York Times cikke alapján az MTI.

Újra együtt a Jóbarátok sztárjai

2020. február 24.

Egy epizód erejéig újra összeáll a Jóbarátok régi sztárszereposztása. A 15 éve befejeződött népszerű sorozat új részét a májusban induló HBO Max streamingszolgáltató rendelte meg - írja az MTI.

Sophia Loren is a Netflixhez igazol

2020. február 18.

A Netflix vásárolta meg az Előttem az élet című világhírű regényből Sophia Loren főszereplésével készülő új produkció forgalmazási jogait - írja az MTI.

Marketingstratégiát vált a Netflix

2020. január 29.

Legalább 15 embert bocsátanak el a Netflixnél, mivel a cég változtat a marketingstratégiáján - írja a The Hollywood Reporter.