Kovács Zoltán szerint ostobaságokat harsog a New York Times Magyarországgal kapcsolatban

2018. december 28.

Az államtitkár a Magyar Időkben reagált a lap állításaira.

″Sutba kell dobni azt az önteltséget″

″Sutba kell dobni azt az önteltséget″

2018. június 13.
Ügynökségi oldalról érkezett a Lapcomhoz, korábban több évet töltött külföldön. Kovács Illés Bencét, a cég nemrég kinevezett digitális és fejlesztési igazgatóját arról kérdeztük, hogyan szólíthatja meg a 30–35 év alatti fiatalokat egy printben utazó kiadó, és lesznek-e valaha fizetős tartalmak a hazai online piacon.
Nyugaton kezdik érteni: a minőségnek ára van

Nyugaton kezdik érteni: a minőségnek ára van

2018. február 09.
A fény lehet az alagút végén a New York Times tegnapi közlése, amelyből kiderül: sikerült növelniük a digitális előfizetőiknek a számát. Ez a tudatosság fejlődését jelenti, tehát az olvasók kezdik megérteni, hogy a minőségi tartalomhoz pénz kell.

Az „évad legjobb koncertjét” adta a magyar zenekar

2018. január 23.

Tizenkét óra alatt elkapkodták a jegyeket a Budapesti Fesztiválzenekar első autizmusbarát koncertjére New Yorkban.

Zaklatással vádolják a híres stand-upost

Zaklatással vádolják a híres stand-upost

2017. november 10.
A magyar felmenőkkel is rendelkező Louis C.K.-ről a The New York Times közölt cikket, amelyből kiderülnek a humorista, író, stand-upos szexuális, hatalmi visszaélései.
Ha csak egy cikket olvas ma a clickbait-jelenségről…

Ha csak egy cikket olvas ma a clickbait-jelenségről…

2017. július 24.
Valóban végromlásba visznek a kattintékony címek, vagy csak átalakul a média világa, és még prüszkölünk ellene? Véleménycikk.
Nagy a kereslet a hamis hírekre

Nagy a kereslet a hamis hírekre

2017. július 04.
Szauer Péter, a HVG Kiadó vezérigazgatója a 4. PR Akadémia első napján tartott előadásában nem festett optimista képet a helyzetről: az objektív tényektől függetlenül az érzelmek és előítéletek uralkodnak, ezek formálják a közvéleményt. Folyamatos az ellátás hamis hírekből és a kereslet is nagy irántuk – mondta.

Online előfizetőket nyernek a hírlapok

2017. február 07.

A politikai bizonytalanság és az álhírek terjedése a minőségi, megbízható hírlapok felé tereli az embereket Amerikában.

Reményteli adatok a The New York Times-tól

2016. december 13.

Bár a nagyhírű amerikai lap hirdetési bevételei az összbevételének csupán egyötödét adják, és jövőre sem számítanak nagyobb áttörésre, mégis elgondolkodtató adatok láttak napvilágot a The New York Times háza táján.

Amikor a printlapokból sokkal több kell

2016. november 24.

A print napilapok piacának és szezonalitásának rengeteg sajátossága közül az egyik legizgalmasabb a politikai választásokat követő időszakban a napilapok iránti kereslet jelentős növekedése – emeli ki az MLE.

Tippek az e-mailes átverések kivédésére

6 órája

A Telenor Magyarország is szembesült azzal, hogy a cég nevével visszaélve, csalók hamis fizetési felszólítást terjesztenek e-mailben, és így pénzt vagy személyes adatokat próbálnak kicsalni az emberektől.

A Bermuda-háromszög rejtélye a Spektrumon

6 órája

Számtalan tudományos és misztikus magyarázat napvilágot látott már, de mai napig nem lehet biztosan tudni, hogy mi történt a területen eltűnt repülőgépekkel, hajókkal, és a több száz főnyi személyzettel - áll közleményben.