Szerbiai görög roham

2013. november 06.

Hatalmas médiaoffenzívába kezd a szerb piacon egy görög médiacsoport. Ennek első jele televíziós kínálatuk ugrásszerű bővülése lesz.

Fizetős Sun

2013. május 27.

Újabb bulvárvégvár adja meg magát. A legnagyobb brit bulvárlap fizetőssé válik nem is oly sokára. Laptársai is követik ezen az úton.

Sportot Fox nézni?

2013. március 13.

Újabb tervvel állt elő a News Corp. az amerikai piacon, ezúttal a sportos tartalmak szegmensében.

Murdoch – újratöltve

2013. február 18.

A jelek szerint kiheverte a lehallgatási botrány okozta sokkot a Murdoch-médiabirodalom, amely mutatós forgalmi- és nyereségadatokat tett közzé.

Eladó a TV2 gazdája?

2013. február 18.

Megbízható forrásnak tekintett médiumok cikkeznek arról, hogy kiszállna a TV2 gazdájából két tulajdonos. Egyelőre puhatolóznak a piacon.

E-book vita: megoldva

2013. január 03.

Újabb akadály hárult el az elektronikus könyvek európai forgalmazásának útjából a napokban. Óriásegyezség született, uniós bábáskodással.

Médiában első a Tesco

2012. november 28.

Ezt is megértük: egy szupermarket-lánc – alapvetően hirdetési célt szolgáló – újságja leverte a komplett lappiacot Nagy-Britanniában.

Itt a Murdoch-bezzeggyerek

2012. augusztus 14.

Válság ide, cégbotrány oda, fennállásának talán legjobb negyedévét zárta június végén a Murdoch-biroalom olaszországi tévés vállalkozása.

Tanít a News Corp.

2012. július 31.

Tengerentúli oktatási szolgáltatásba vásárolta be magát Rupert Murdoch médiabirodalma, amely méretes partnerrel állt össze ismét.

Határtalan szappanopera

2012. július 17.

Úttörő megoldással köti magához a közönség egy speciális, ám igencsak népes rétegét Nagy-Britanniában a News Corp egyik tévéje.

Duplázott a Wonderduck Agency

2 napja

Az eredetileg felajánlotthoz képest több mint kétszer akkora értékű védőeszköz gyűlt össze a Wonderduck-POP cégcsoport kezdeményezésére. A cél a kisebb kereskedőhelyek dolgozóinak és vásárlóinak megvédése.