A hispánok felé nyit a News Corp

2012. február 01.

Az Egyesült Államok spanyolajkú lakosait megcélzó televíziós hálózat tervével állt elő a Murdoch-birodalom, amely már partnert is talált a tervhez.

Murdoch törököt fog?

2012. január 30.

Európai léptékkel mérten is óriásüzlet készül Törökországban. Az ausztrál származású médiamogul is a rajtvonalhoz állt.

Élre tör az MTG

2012. január 18.

Egy ismeretlen összegért végrehajtott bevásárlással elsőségre tehet szert Lettországban a nálunk a Viasat-adókkal jelen lévő MTG.

Mit keres Murdoch a Twitteren?

2012. január 04.

A tech média csak reménykedik, hogy nem megvenni akarja a mikroblog szolgáltatást.

Német Sky-megaprojekt

2011. október 27.

A válság közepén kezd óriásvállalkozásba Németországban a Murdoch-féle Sky-médiaház helyi leányvállalata.

Elege van Murdochból a részvényeseknek

2011. október 25.

Az ifjabb Murdoch a telefonfeltörési botrány miatt kerül egyre nehezebb helyzetbe, de egyelőre nincs napirendebn a lemondása.

Mégsem eladó a Hulu

2011. október 19.

Sok hónapos hírözön és találgatáshullám után váratlan fordulatot vett az amerikai catch-up portál sorsa. Egyelőre nem adják el.

Itt az újabb News Corp-botrány

2011. október 17.

Szinte el sem ült az előző skandalum vihara, máris itt a Murdoch-balhé. Ez azért jóval kisebb, mint a telefonlehallgatós történet.

Murdoch ellen vallottak a lehallgatási botrányban

2011. szeptember 06.

Az ifjabb Murdoch azt állította, nem tudott róla, hogy a News of the World nagyipari méretekben űzte az illegális információszerzést, de ezt cáfolják.

Murdoch Németországban támad

2011. augusztus 23.

A tengerentúlon már bevált brandet hoz nemsokára Európába Rupert Murdoch News Corp-ja. Online lapot indít, nyomtatott változatot egyelőre nem tervez.

Két hónap után véget ér a Maradj Otthon! fesztivál

2 napja

Több mint két hónappal az indulása után véget ér a Maradj Otthon! Fesztivál. A nonprofit kezdeményezés több száz interneten keresztül nézhető eseményt kínált a járvány miatt otthon maradóknak - írja az MTI.

Újrakezdődnek az Avatar-sorozat munkálatai Új-Zélandon

2 napja

Újrakezdődnek az Avatar című film több részes folytatásának munkálatai Új-Zélandon. Jon Landau producer az Instagramon közölte posztjában, hogy a forgatócsapat a következő héten visszatér az országba - írja az MTI.

Vissza a munkába, de hogyan?

2 napja

Munkavállalók milliói térhetnek vissza a munkába, a korábban megszokott kerékvágásba. A biztonságos munkakezdés most rendkívüli kulcskérdés minden munkáltató számára.