Újra szólhatnak Balázsék Székesfehérváron

2018. július 13.

Hamarosan ismét bővülhet a Rádió 1 hálózata, visszatérhetnek Székesfehérvárra Balázsék.

Etikus-e arról írni, ″mit lop a magyar″?

Etikus-e arról írni, ″mit lop a magyar″?

2018. július 12.
Bár a 2010-es médiatörvényt rengeteg kritika érte külföldön és idehaza egyaránt, van egy olyan eleme, amelyet a médiapiac szereplői és a szakma egyaránt elfogadott: a társszabályozás. Az állampolgároknak joguk van a Médiatanácshoz vagy a szakmai szervezetekhez fordulni, ha úgy érzik, hogy valamelyik médium törvénysértően járt el, megsértett bizonyos állampolgári vagy közösségi jogokat, amelyeket a felek által elfogadott magatartási kódex oltalmaz. Megnéztük, milyen eljárások indultak eddig a lapkiadókkal kapcsolatban.

NMHH: alacsony a magyar szervereken a pedofil tartalmak aránya

2018. július 10.

A magyarországi szervereken tárolt pedofil tartalmak aránya továbbra is alacsony - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság az MTI-vel.

9 év után újra van magyar film az Annecy fesztiválon

2018. június 11.

Traub Viktória Sellők és Rinocéroszok című alkotása több Oscar-kvalifikáló fesztiválon is versenyez majd.

Reagált az NMHH az RSH közleményére

Reagált az NMHH az RSH közleményére

2018. május 31.
A felröppenő sajtóértesülések és -cikkek, valamint a Radio Sales House e héten megjelent sajtóközleményére reagálva a hatóság kijelenti, hogy az újonnan indított rádióhallgatottság-mérés szakmailag megbízható.

Hibáktól hemzseg az NMHH hallgatottsági kutatása?

2018. május 29.

„A Radio Sales House-t, valamint partnereit megdöbbentette a Kantar Hoffmann – Mediameter konzorciuma által készített adatok módosulása és pontatlansága.”

Rangos díjjal tüntette ki az NMHH a Telenor munkatársát

2018. május 18.

Magyari Endre-díjat vehetett át Bánhidi Zoltán, a Telenor távközlésszabályozási osztályának vezető tanácsadója Nemzeti Média-, és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnökétől, Karas Mónikától.

Ugrásszerűen megnőtt a hatvan éven felüli internetezők száma

Ugrásszerűen megnőtt a hatvan éven felüli internetezők száma

2018. május 09.
2016-ról 2017-re hirtelen 33-ról 44 százalékra nőtt azon idősek aránya, akiknél valamilyen formában a mindennapok részévé vált az internethasználat. A távol élő családtagokkal való olcsó és közvetlen kapcsolattartás lehetősége fontos ösztönző, de az internetezésre alkalmas készülékek is könnyebben kezelhetőek.

48 millió forint bírság a UPC-nek

2018. április 21.

A szolgáltató közel két hónapon át ellehetetlenítette egy másik szolgáltató elérhetőségét.

144,2 millió forint televíziós műsorok gyártására

2018. március 19.

Huszonkilenc közéleti és kulturális magazinműsor, valamint hírműsor készítéséhez ítélt meg támogatást a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa.