Novotny Zoltán és Sarlós Péterné kapta idén az NMHH elismerését

2020. október 22.

A média és a műsorszórás területén kiemelkedő teljesítmények díjazására alapított Goldmark Péter Károly-díjat idén a legendás sportriporter és a Médiatanács titkárságának főosztályvezetője kapta.

NMHH: a megkérdezettek négyötöde néz filmeket és videókat a neten

2020. október 07.

A legalább 16 éves internetezők négyötöde néz filmeket és videókat a neten, 84 százalékuk pedig online is filmezik, és megnéz mások által letöltött filmet is - derült ki az NMHH piackutatásából, az MTI cikke alapján.

NMHH-felmérés: a telefonon internetezők kétharmada már éjjel-nappal a neten lóg

2020. szeptember 17.

A magyar népesség jelentős része – 44 százaléka – a zsebében lévő okostelefonjával folyamatosan csatlakozik a világhálóra, amiről még éjszakára sem kapcsolódik le - írja az NMHH.

Megtartották a májusban elmaradt Dr. Magyari Endre-díj átadóját

2020. szeptember 16.

Az NMHH elnöke által alapított díj a hírközlési piac fejlődéséért folytatott, több évtizeden át végzett kiemelkedő munkáért és egy életmű elismeréséért évente legfeljebb két fő részére adományozható.

Építőipari cégek a tévéműsorok legaktívabb szponzorai

2020. szeptember 11.

Az NMHH elfogadott egy tanulmányt a televíziós műsorokban az idei első félévben feltűnő szponzorációkról.

Büntetik a Hír TV-t és a TV4-et

2020. szeptember 11.

A Médiatanács rossz korhatár-besorolás és túl hangos reklámok miatt is szabott ki jogkövetkezményeket.

Szeptemberben dönthet a médiahatóság a Klubrádióról

2020. augusztus 17.

2021. február 12-én lejár a szerződése és a törvény szerint a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak legkésőbb október 13-ig döntenie kell a kormánykritikus adó hosszabbításról vagy annak elutasításáról.

NMHH: Jól teljesítenek a hazai hírközlési hálózatok

2020. augusztus 12.

Összességében a fogyasztók elégedettek a hazai hírközlési hálózatokkal a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság tavaly év végi piackutatása szerint.

Rádiós részletfizetési kérelmekről döntött az NMHH

2020. július 24.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa rádiós részletfizetési kérelmeket bírált el, vizsgált egy frekvenciára benyújtott pályázati ajánlatot, és megbírságolt két vidéki rádiót - írja az MTI.

NMHH-felmérés: csökken a hagyományos média fogyasztóinak aránya az internethez képest

NMHH-felmérés: csökken a hagyományos média fogyasztóinak aránya az internethez képest

2020. július 24.
Az internetezők fele már lényegében egyáltalán nem a tévéből, a rádióból vagy a nyomtatott sajtóból tájékozódik a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 2019 novembere és decembere között készült piackutatása szerint. Az internet teret nyer minden korosztály hírfogyasztásában és szórakozásában, de ez a tendencia a Z-generációnál a leglátványosabb.