Rádiókat birságolt az NMHH

2019. december 20.

Nem teljesítette a vállalásait a debreceni Európa Rádió és a Karcag FM, ezért bírságot szabott ki rájuk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.

Harminchat televízió és rádió jutott összesen 146,5 millió forintos műsor- és műszaki támogatáshoz

2019. december 20.

Az NMHH arról döntött, hogy a támogatási programban 26 televízió és rádió összesen 125,6 millió forint támogatást kap műsorkészítéshez, valamint 10 közösségi médiaszolgáltató 20,9 millió forintot műszaki fejlesztéshez.

76 millió forint rádiós műsorok készítésére

2019. november 29.

Huszonhét közösségi, kisközösségi és kereskedelmi rádió részesül összesen 76 millió forint támogatásban az NMHH Médiatanácsának pályázatán.

Elfogadta a Médiatanács a jövő évi hatósági felügyeleti tervét

2019. november 29.

Elfogadta a testület a Médiatanács 2020-ra vonatkozó felügyeleti tervét.

Új tagokat vár a Közszolgálati Testület

2019. november 28.

2020. január 24-ig jelentkezhetnek az NMHH-nál azok a szervezetek, amelyek a Közszolgálati Testületbe tagot kívánnak delegálni.

Bírságot kapott az RTL Klub és az M5

2019. november 15.

A Médiatanács bírságokat rótt ki a támogatási szabályok megsértése és helytelen korhatár-besorolás miatt az RTL Klub és az M5 szolgáltatójára.

Négyszázmilliós pályázati keret üzemeltetésre közösségi rádióknak és tévéknek

2019. november 15.

Négy fordulóban összesen 400 millió forintos támogatást nyújt majd az NMHH Médiatanácsának e heti ülésén megszavazott pályázat a közösségi médiaszolgáltatók jövő évi működésének támogatására.

Helytelen korhatár-besorolás miatt bírságolta a médiatanács a TV2-t és az RTL Klubot

2019. október 25.

Helytelen korhatár-besorolás miatt szabott ki bírságot a médiatanács a TV2 és az RTL Klub szolgáltatójára - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.

Rádiós frekvenciákról döntött a Médiatanács

2019. október 25.

Öt évvel megújították a tiszafüredi és abádszalóki Rádió 1 szolgáltatójának jogosultságát is - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel.

Helytelen korhatár-besorolás miatt szankcionálta az RTL Klubot a Médiatanács

2019. október 16.

Egy amerikai akciósorozat előzetesének túl enyhe korhatár-besorolása, valamint egy ifjúsági műsorban közzétett, szabálytalan játékbolt-szponzoráció miatt szabott ki bírságot az RTL Klub szolgáltatójára az NMHH.

NMHH: érdemes átgondolni az internethasználati szokásokat

2020. március 17.

Ahhoz, hogy az internethálózatot továbbra is jó minőségben érjék el a felhasználók, érdemes átgondolni a nethasználati szokásokat, különösen csúcsidőben - tanácsolja az NMHH a koronavírus-járvány idején.