Digitális szórólapként is működik az AmpeGo

2018. január 08.

Cégeknek instant mobilalkalmazást, a vásárlóknak információs térképet és előnyöket kínál egy új magyar startup fejlesztése.

7 tipp, hogy a gyerekük „okos” legyen

2017. december 22.

Fontos, hogy az ajándékozás ne csak egy átadásból álljon: az eszközök valóban okos használatára meg is kell tanítani a gyerekeket.

Gyorsan változó divat: lecsengőben a kütyümánia

Gyorsan változó divat: lecsengőben a kütyümánia

2017. november 02.
Az okostelefonokkal gyakorlatilag minden más okoseszközt helyettesíteni lehet, habár ez a piac is némileg szűkült. Ugyanakkor kijelenthető, hogy az online kereskedelem még mindig leülteti a számítógépek elé a fogyasztókat.
Digitális marketing, avagy hogyan érhetjük el a fogyasztót?

Digitális marketing, avagy hogyan érhetjük el a fogyasztót?

2017. október 31.
A digitális eszközök tengerében nehéz kiválasztani olyanokat, amelyek a márka üzleti és marketing céljai elérését segíthetik. Vajon a kutatási adatok és az esettanulmányok elegendőek egy-egy eszköz kiválasztásánál? Hogyan döntsük el, a saját iparágunk esetében mit érdemes használnunk, és hogyan kapcsolódik mindehhez a fizetős, az ingyenes és a szerzett média? Ezeket a digitális marketinget érintő kérdéseket járta körül Damjanovich Nebojsa, a Senpai Consulting szakembere lapunk Digitália nevű, október 17-i konferenciáján.

Zsebben a tudás

2017. október 30.

Egy amerikai kutatás szerint tízből nyolc diák okostelefonján talál segítséget a tanuláshoz.

Jönnek a Ford okospadjai

2017. szeptember 28.

A telefon lemerült akkumulátora miatti idegeskedés immár a múlté – legalábbis néhány londoni járókelő számára.

Részben a Google-é a HTC

2017. szeptember 21.

Belép a hardvergyártásba a Google: 1,1 milliárd dollárt fizet a HTC okostelefon üzletágáért.

Változatlan erőviszonyok az okostelefon piacon

2017. augusztus 31.

Az elkövetkező öt évre a okostelefon értékesítések mérsékelt ütemű folyamatos növekedését jelzi előre az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat.

Nyert a Huawei

2017. augusztus 16.

A legjobb okostelefon kamera, a legjobb viselhető okoseszköz és a legjobb fogyasztói okostelefon is Huawei által gyártott készülék lett.

Házhoz jön a Huawei

2017. július 18.

A vállalat egyes prémium okostelefonjaihoz igényelhető szolgáltatás lényege, hogy a készülékekért házhoz jön a futár, majd azokat a szervizelést követően házhoz is szállítja.

Boldogtalanok a képernyőfüggő tizenévesek

2018. január 24.

Minél több időt töltenek az elektronikus eszközök monitorai előtt, annál boldogtalanabbak az amerikai tizenévesek egy nagy léptékű új tanulmány szerint.