Közös kampánymenedzsment szolgáltatást indít az Olcsóbbat.hu és az Intren

2020. január 31.

Az Olcsóbbat.hu és az Intren már kampánymenedzsment szolgáltatást is biztosít, melynek segítségével a webshopok olcsóbban és hatékonyabban tudnak a jövőben Shopping kampányokat futtatni.

Elkelt az Olcsóbbat.hu

2015. március 12.

Az Olcsóbbat.hu, a Kirakat.hu, a Szépségbolt.hu és az Egészségbolt.hu alkotta e-kereskedelmi portfoliót adta el a Central Médiacsoport.

Forgalomterelési újítások az Olcsóbbat.hu-nál

2013. március 28.

A cél, hogy a felhasználókat a vásárlási folyamat megfelelő szakaszában, adekvát ajánlatokkal érhessék el.

Miben hisznek a webshopok?

2013. március 19.

A keresőoptimalizálásban és az ár-összehasonlító oldalakban - legalábbis az Olcsóbbat.hu és az Unas felmérése szerint, melyet saját partnereik körében készítettek. Tavaly inkább apróbb, a funkciókat vagy a designt érintő fejlesztéseket végeztek az e-kereskedők, idén viszont elsősorban a marketingjüket javítanák fel a kutatás szerint.

Nem érzik magukat veszélyben a magyar webshopok

2012. augusztus 31.

A webshopok háromnegyede a választék bővítésével fejlesztené vállalkozását, és csak egyharmada lát kockázatot egy nagyobb külföldi versenytárs megjelenésében – a tulajdonosok fele az Amazon megjelenésétől sem ijedne meg. Egy webáruház tipikus látogatója 5-25 ezer forintot költ vásárlásra alkalmanként, és nem bízik az online előrefizetésben. Az Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító portál friss felméréséből kiderül, milyennek látják piacukat a magyar webshopok, és hogyan készülnek a verseny éleződésére.

Kutatás az e-kereskedelem szezonalitásáról

2012. június 18.

Az egyik legnépszerűbb árösszehasonlító portál arra volt kíváncsi, milyen hatással van a válság az online kereskedelemre, melyek a legnépszerűbb termékek nyár elején, és melyek a legmeglepőbb változások a keresletben a tavalyi évhez képest. A digitális fényképezőgépek továbbra is a legnépszerűbb online vásárolt termékek közé tartoznak, de idén már kisebb irántuk az érdeklődés, a légkondicionálókra viszont kétszer annyian kattintanak, mint tavaly.

Megszüntették a Kirakat.hu-t

2012. június 13.

Június 10-ével szüntette meg a site működését a Sanoma Media. A látogatókat az Olcsóbbat.hu-ra terelik.

Online drogériát nyitott a Sanoma

2012. május 30.

A lépéssel tovább erősítené pozícióit e-kereskedelmi vonalon a médiavállalat.

Négyből csak három karácsonyfa alatt lesz ajándék

2011. november 22.

Az Olcsobbat.hu és az Ipsos szerint ráadásul az ötletekben sem bővelkedünk ajándékozáskor, inkább praktikus dolgokat adunk karácsonykor. Szokás szerint az utolsó pillanatra hagyják a magyarok a karácsonyi nagybevásárlást. Az viszont érdekes, hogy az ünnepi menünk továbbra sem spórolunk, pedig az ajándékokon igen.

Új vezető a Kirakat.hu és az Olcsobbat.hu élén

2011. november 08.

A Sanoma Media átalakítja a site-ok működését is, a fejlesztések házon belülre kerülnek.

Egyre több reklám éri a gyerekeket

15 órája

A testület elfogadott egy, a tematikus gyerekcsatornák reklámozási gyakorlatáról szóló vizsgálatot is, amely öt televízió 2011-es és 2019-es adatait hasonlítja össze - írja az NMHH.