Összefogás az újpesti Királykerti Tagóvodáért

2017. május 16.

Felújítási munkákat végeztek a Budapest Bank önkéntesei.

Nagyvállalatok fogtak össze az önkéntesség népszerűsítéséért

Nagyvállalatok fogtak össze az önkéntesség népszerűsítéséért

2017. május 09.
Azért hogy növelni tudja a vállalati önkéntes programok elfogadottságát, az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) és a GE további öt nagyvállalattal összefogva, ebben az évben közösen indítja el az ENSZ által is támogatott IMPACT 2030 kezdeményezést Magyarországon, amelynek célja a szervezet fenntartható fejlődési feladatainak támogatása a vállalati önkéntesség eszközrendszerével.

Megszépült a művészbejáró

2017. március 13.

A Radnóti társulatának tagjai a GE Global Operations budapesti konferenciájának résztvevőivel padokat csiszoltak, festettek, növényeket ültettek és takarítottak.

Bloggerekkel és koncerttel a mobilitásért

2016. február 15.

Február 18-án 19 órától a Millenáris Park Európa Pontján az Európai Önkéntes Szolgálat bloggerei és a Mary Popkids koncertje népszerűsítik az európai mobilitást.

Digitális Híd – kétszázadszor

2015. november 06.

A 200. településhez ér el szombaton a Digitális Híd rendezvénysorozat. A jubileumi napon Mikepércsen és Kabán tanítják az internet használatára a település lakosait.

Civileknek segít a reklámszakma

2015. szeptember 09.

A kreatív maratonon résztvevő ügynökségek arculati, kommunikációs és honlapfejlesztési segítséget igénylő civilszervezetek jelentkezését várják.

Az OMD a mellrák ellen

2015. március 06.

Az OMD a nemzetközi nőnap kapcsán idén egy, a nőket kiemelten érintő ügyet karol fel, a mellrákra szeretné felhívni a figyelmet, ami minden 10. nőt érint Magyarországon.

Önkéntes munkával támogatják az SOS Gyermekfalvak lakóit az NMHH munkatársai

2014. november 12.

A hatósági munkatársak játékos formában, rendszeres programokon a médiaeszközök és az internet tudatos használatára ösztönzik a gyerekeket.

Jelnyelvi tolmácsolást népszerűsítő kisfilmeket forgatott a SINOSZ

2014. szeptember 08.

A szolgáltatás elősegíti a siket és halló társadalom közötti kommunikációt, amely hatalmas lépést jelenthet a siketek és nagyothallók társadalmi integrációjában. A kampányfelületeket még keresik.

Óvodát újítottak fel az OMD önkéntesei

2014. szeptember 03.

Az OMD számára helyi és nemzetközi szinten is fontos, hogy támogassa a környezetében élő közösségeket.

Önkéntességből jeles

2017. szeptember 18.

Kerítést festettek, közterületeket tisztítottak, illetve több bölcsőde, óvoda, iskola és idősotthon felújításában segédkeztek az egyetemisták.

Életet mentettek az önkéntesek

2017. július 24.

A Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat huszadik munkanapján a Magyar Vöröskereszt önkéntesei Balatonbogláron élesztettek újra egy férfit.

Megszépült a művészbejáró

2017. március 13.

A Radnóti társulatának tagjai a GE Global Operations budapesti konferenciájának résztvevőivel padokat csiszoltak, festettek, növényeket ültettek és takarítottak.