Ki felelős az online fizetés biztonságáért?

2019. augusztus 05.

Az online vásárlók 80 százaléka nem érzi saját felelősségét a biztonságos fizetésben.

Hatalmas potenciált rejt a hazai online fizetési piac

2018. március 12.

Az elmúlt években dinamikus növekedés jellemezte a hazai online fizetési piacot: alig hat év alatt megtízszereződött a volumene.

A dm elindította az online értékesítést

2018. február 01.

Most már otthonról, kényelmesen is elintézheti a bevásárlást.

A PayPal szerint már most készülni kell a Black Friday-re

2017. szeptember 28.

A globális online kereskedelem egyik meghatározó vállalata öt pontban foglalta össze az iparág magyarországi szereplőinek, hogy mivel érdemes készülni az év legfontosabb kereskedelmi időszakára.

Minden második színházjegy-vevő online vásárol

2017. szeptember 19.

A GfK kutatásának tanulsága, hogy azok a kulturális szolgáltatók, akik lépést kívánnak tartani, az internetet immár nem hagyhatják figyelmen kívül.

Mitől félnek a legtöbben online vásárláskor?

2017. augusztus 01.

Mi történik az adatainkkal, biztonságosan használható-e a bankkártyás fizetés, meddig küldhetjük vissza a terméket – ezek a leggyakoribb kérdések Magyarország egyik legnagyobb webáruházának ügyfélszolgálatán.

Új bevételi forrást talált a Twitter

2015. szeptember 16.

A fizetési szolgáltató Stripe Inc. új eszköze egyszerűsíti a fizetést a Twitteren és egyéb közösségi platformokon is.

Így vásárolunk online

2014. július 22.

A magyarok 60 százaléka kettő vagy több eszközt használ a világháló elérésére. A mobileszközökről történő vásárlás még ritka, de gyorsan terjed.

Minden 2. online vásárló kártyával fizet

2013. június 21.

A magyar online vásárló főként telekommunikációs eszközt és kiegészítőket, biztosítást, könyvet, üdülést rendel valamely webshopban és leggyakrabban bankkártya adatainak megadásával egyenlíti ki a számlát, állítja GfK friss tanulmánya.

Regionális kutatás a PayPaltól

2013. január 25.

Miért rendelünk külföldről? A magyarországi vásárlók számára is az ár és a termékek elérhetősége a döntő, csakúgy, mint a régió többi országában – derül ki a PayPal fogyasztói kutatásából, amit Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban, Lengyelországban és Romániában végzett 12 ezer vásárló megkérdezésével.

Új módszerrel monitoringozott az ÖRT

7 órája

A gyerekeknek szóló digitális reklámok kérdése a testület fókuszában van, és ennek vizsgálatára új vizsgálati módszert vezettek be.

Véget ért a Brain Bar

10 órája

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.

Okosbútorért versenyezhetnek az iskolák

12 órája

Hétfőn energetikai és fenntarthatósági szemléletformáló online játékra invitálja a hazai általános- és középiskolák diákjait az MVM Zrt.

Koncertélmény otthon

14 órája

A Raktárkoncert felvételei már augusztus közepe óta zajlanak, szeptember 21-étől pedig bárki saját otthona kényelméből élvezheti a közel 200 koncert bármelyikét.