Előretör a mobil videó

2016. július 19.

Idén már 23 százalékkal hosszabb időt fognak mobil videófogyasztással tölteni a felhasználók, mint fix eszközön történő mozgókép-fogyasztással.

Az online költés megelőzte a televíziót Európában

2016. május 12.

Az IAB Europe az Interacton mutatta be a 27 piacot felölelő AdEx Benchmark kutatás számait. Eszerint tavaly 36,2 milliárd euró volt a kontinens online reklámköltése, míg televíziós hirdetésekre 33,3 milliárd eurót fordítottak.

Tényleg tévét csinál a YouTube

Tényleg tévét csinál a YouTube

2016. május 06.
A kérdés csak az, hogy a nekünk kicsit öszvéresnek tűnő megoldást mennyire díjazzák (szó szerint és képletesen) a tengerentúli felhasználók, akik sokallják a tévés előfizetés tarifáját, ugyanakkor ki is dobnának jó pár kéretlen csatornát programcsomagjukból.
Mitől működnek a videóhirdetések?

Mitől működnek a videóhirdetések?

2016. április 12.
Az IAB a Millward Brown Digitallal és a Tremor Videoval közösen mérte fel, hogy az egyes eszközökön (desktop, táblagép, okostelefon), illetve a különböző generációknál milyen formátumok a leghatékonyabbak.
YouTube vs. Facebook

YouTube vs. Facebook

2016. január 11.
Hol éri meg videóhirdetést indítani? – teszi fel a kérdést Gáti Marcell, az Extreme Net ügynökség online marketing szakértője. Bár egyértelmű győztest szerzőnk természetesen nem hirdet, a bemutatott esettanulmányt elolvasva számos fontos szemponttal gazdagabbak leszünk.

Sikeres D. Tóth Kriszta websorozata

2016. január 08.

11 vendég, 542 megtett kilométer, négyszázezeres megtekintés a YouTube-on és még bő ugyanennyi olvasó a wmn.hu-n. Ez az Elviszlek magammal első évadának mérlege.

Bezárja digitálisvideó-szolgáltatását a Yahoo

2016. január 07.

Két évig kísérleteztek, nem értek el áttörést, pedig a digitális videó kiemelt terület a Yahoo számára.

Online filmsorozatokat támogat a Médiatanács

2015. december 11.

Hat online filmsorozat nyert hatmillió forint támogatást a Médiatanács Neumann-pályázatán.

A Facebook teszteli az élő videóközvetítést

2015. december 07.

Egyelőre néhány amerikai, iPhone-os felhasználó fér hozzá a lehetőséghez.

Változás a Vizeum médiaügynökség vezetésében

2 napja

Távozik posztjáról Eipl Vilmos, a Vizeum vezetője, aki öt éven keresztül látta el Dentsu Aegis Network (DAN) innovatív kommunikációs stratégiával és médiatervezéssel foglalkozó ügynökségének vezetői feladatait.