Három H videóstratégia

2015. december 07.

„Hős, hazatérő és házimunka” videókra építhető a sikeres online videóstratégia.

Okosodó piac

2015. december 01.

Komoly kihívás elé állítják a tévés piacot a különböző okosplatformoknak köszönhetően drasztikusan átalakuló fogyasztási szokások. Életképes üzleti modellt keresnek a szereplők, mi pedig megpróbáltunk utánajárni, hogyan lehet előnyt – és leginkább bevételt – kovácsolni a digitális fogyasztás okosságából.

A mérés és az inventory továbbra is probléma

A mérés és az inventory továbbra is probléma

2015. november 23.
Az AOL több mint 400 márkatulajdonost, ügynökséget és kiadót kérdezett meg az európai videós piacról szóló harmadik jelentéséhez (State of the Video Industry).
Ismét kétszámjegyű növekedés a digitális reklámpiacon

Ismét kétszámjegyű növekedés a digitális reklámpiacon

2015. november 18.
A harmadik negyedévben az előző negyedéves megingás után ismét két számjegyű, 11,1 százalékos növekedést mutatott a hazai digitális reklámpiac bevételi index, a NORI – tette közzé az IAB Médiaszekciója az IAB Hungary tagok bevallásai alapján.

A virtuális valóság a reklámblokkolás ellen hathat?

2015. november 17.

Legalábbis a Facebook egyik vezetője szerint, aki a mobilélmény javítását tartja a legfontosabb teendőnek.

Az online videó előnyei - példákkal

Az online videó előnyei - példákkal

2015. november 16.
Az online videómegosztó platformok térnyerésének, valamint a hirdetők számára rendelkezésre álló lehetőségek folyamatos bővülésének köszönhetően egyre több cég veszi fel a kommunikációs eszköztárába az online videóhirdetéseket is. Gyakran azonban a hirdetők megragadnak azon a szinten, hogy a TV képernyőre, vagy egyéb felületekre készült mozgóképes anyagaikat – jobb esetben némileg újraszerkesztve, rosszabb esetben vágatlan formában – töltik fel az internetre. Kevesen ismerik fel azt a lehetőséget, hogy egy teljes mértékben a YouTube és/vagy Facebook platformokra optimalizált, vagy akár a nulladik pillanattól kezdve már oda is tervezett videóval jóval kedvezőbb eredményt lehet elérni. Cikkünkben azokat a különbségeket gyűjtöttük össze, amiben egy online videó eltér egy TV reklámtól.

Fapados videómegoldást kínál a Facebook

2015. november 02.

A Slideshow formátumot elsősorban a fejlődő országokba, valamint a kisvállalatoknak szánják.

A digitális videót szeretik, a digitális reklámot kevésbé

A digitális videót szeretik, a digitális reklámot kevésbé

2015. október 22.
42 országban vizsgálták a tartalmat több kütyün fogyasztó felhasználók szokásait. Vannak magyar adatok is.

Még több kerékpárosverseny az Eurosporton

1 napja

Az Eurosport, az Amaury Sport Organisation (ASO) és az Európai Műsorsugárzók Uniója (EBU) által kötött megállapodás révén a Tour de France és a La Vuelta minden pillanata 2025-ig kizárólag az Eurosporton lesz követhető élőben.

Távozik a Disney elnöke

1 napja

Távozik a Disney elnöki posztjáról Bob Iger, aki 2005 óta vezette a médiacéget, és aki sokak szerint Hollywood legnagyobb hatalmú embere.