A Deutsche Telekom a legértékesebb európai távközlési márka

A Deutsche Telekom a legértékesebb európai távközlési márka

2017. február 01.
36,4 milliárd USD értékkel történelme során a legmagasabb márkaértéket érte el. A Brand Finance Global 500 rangsor alapján ez 10 százalékos növekedésnek felel meg az előző éves értékhez viszonyítva.

Párizs szövetségre bíztat

2014. május 21.

A helyi mobilpiac két nehézsúlyú szereplőjének összeborulását szorgalmazza a francia kormányzat. Már egyeztetnek is az érintettek a lehetőségekről.

Pörög a mobilpénz

2014. május 16.

A világ banki szolgáltatásokkal rosszabbul ellátott részein hódít leginkább a mobilfizetés. Szép számokat hoz egy francia telkó.

Bécs búcsúzik az akcióktól

2014. május 09.

Több éves vihar után megnyugodni látszik Ausztria mobilszolgáltatási piaca. Az első jel, hogy emelkedni kezdtek az árak.

Összefogás a több mobilosért

2014. április 02.

Közel félszáz állam félmilliárd ügyfelét szolgálják ki azok a mobiltársaságok, amelyek közösen fellépve alkotnának olcsóbb és népszerűbb hálózatokat.

Borús Vivendi-negyedév

2014. március 11.

Rontott a nagy francia távközlési konglomerátum utolsó negyedéves számain a helyi mobilpiacon dúló verseny élesedése. De a profit nőtt valamicskét.

Négy szereplő Szlovákiában

2014. január 23.

Négyszereplőssé vált északi szomszédunk negyedik generációs mobilpiaca. A közönség talán, az állam biztosan nyer a döntésen.

Búcsúzik a lengyel UPC-mogul

2014. január 17.

Posztjáról távozóban első hallásra hajmeresztő dolgokat mondott egy házi interjúban a UPC Polska első embere, aki 12 évet töltött a cégnél.

Határt lépő telkó-pénzek

2013. december 11.

Szerény növekedést követően idén már kettessel kezdődik a távközlési szolgáltatók forgalmának összege. Dollárban. És a szám mögött 15 nulla lesz.

Fúziókat akar a T-főnök

2013. december 10.

Itt az idő, hogy fúziókkal erősítse magát az európai távközlési piac, mielőtt a tengerentúli riválisok megeszik reggelire – véli a T-főnök.