Reuters: mindenki egyenlő

2013. július 17.

Régen kialakult, mindeddig virágzó gyakorlatnak vethet véget egy tengerentúli jogi eljárás, amely a fair play-re hivatkozik.

Bírósági komédia

2013. június 04.

A világ egyik legnagyobb médiapiacán kapott egy alapos fricskát a Magyarországon is fogható humorcsatorna, amely nem hagyta annyiban a dolgot.

A Klubrádióé a 95.3 MHz

2013. március 14.

A Médiatanács szerint ″érdemes volt a jogállami utat végigjárni″.

Microsoft: emelik a tétet

2013. március 13.

Újabb jogi és szellemi magaslatra emelkedett a Microsoft és a Google (valamint az egy ideje már az utóbbihoz tartozó Motorola) közti szabadalomvita.

Catch-up függőség

2013. március 12.

Alaposan átalakíthatja a kontinens catch-up portáljainak piacát az a döntés, amelyet a napokban hozott meg az Európai Bíróság.

Klubrádió: a bíróság hatályon kívül helyezte a médiahatóság legutóbbi határozatát

2013. március 05.

A bíróság új eljárásra kötelezte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot (NMHH).

Elbukott az állami mobilcég

2013. február 26.

A Kúria helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék döntését, és ezzel hatályon kívül helyezte az NMHH frekvencia-árverésen hozott januári határozatait.

Újabb Apple-névbukta

2013. február 21.

Mexikó után újabb államban kell összeszednie magát az Apple-nek, hogy egyedüliként szerezze meg az okostelefonja nevéhez fűződő jogokat.

YouTube-kenyértörés

2013. február 12.

Három éve tartó vita végére tett pontot a német szerzői jogi egyesület, amikor drasztikus lépést tett a YouTube-videók ügyében.

Madridi SMS-bünti

2013. január 15.

Súlyos pénzbüntetést szabott ki a három nagy helyi szolgáltatóra a spanyol versenyhivatal egy bő egy évtizede indult történet lezárásaként.

Pert nyert az Index

2014. november 27.

A Fővárosi Törvényszék első fokon elutasította a közszolgálati hírosztály vezetőjének a hírportál ellen benyújtott keresetét.