Peresztegi Zoltánnal terjeszkedik az USA-ban az OXO

2016. február 04.

A korábban a Google Magyarországnál és a Schibsted Media Groupnál is vezető pozíciót betöltő szakember a befektetőcég frissen alapított Los Angeles-i képviseletét igazgatja.

Új tulajdonosnál az Expressz.hu

2014. március 17.

A Jófogást üzemeltető Schibsted Classified Media megvásárolta az expressz.hu-t. A hirdetések március végén átkerülnek a Jófogás oldalára.

Elkelt a Használtautó.hu

2012. november 19.

A vevő az itthon a Jófogás.hu-t is jegyző Schibsted Classified Media.

Új tag váltotta Peresztegit az IAB Hungary elnökségében

2012. június 15.

Az IAB Hungary tagsága szerdán Brindza Gábort, a Madhouse termékfejlesztési igazgatóját az elnökség tagjává választotta.

Nemzetközi pozícióban Peresztegi Zoltán

2012. május 16.

A szakember alelnök lett az anyacég Schibstednél, így más veszi át a Jófogás.hu operatív irányítását.

Lát fantáziát a magyar piacban a Schibsted

2011. július 14.

A skandináv médiacsoport egyelőre a Jófogás.hu-val van jelen nálunk, de a jövőben más befektetések is szóba jöhetnek - mondta el a Budapestre látogató Rolv Erik Ryssdal. A médiacég nemzetközi ügyvezetője szerint jól sikerül a magyar apróhirdetéses oldal rajtja, bár még nem termel bevételeket. Peresztegi Zoltán magyarországi vezető jelenleg 5 fős csapatot irányít, s egyelőre az építkezés fázisában vannak. A prémium szolgáltatások idén indulhatnak, megtérülést 3-5 éven belül várnak.

Új rekord a Sport TV-n

2 napja

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

2 napja

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.