Mindent közvetít a Le Mans-ról az Eurosport

2017. június 15.

Idén is elhozza a motorsport szerelmeseinek a legendás Le Mans 24 órás autóversenyt az Eurosport: a csatornán mintegy 38 órányi közvetítést láthatnak a nézők.

Az Eurosport a kerékpárversenyek otthona

2017. március 28.

Több verseny, hosszabb élő közvetítések, több helyi releváns tartalom és a legnagyobb tehetségek – 2017-ben az Eurosport lesz a kerékpárversenyek otthona.

Bemutatták az Eurosport olimpiai arculati elemeit

2017. március 16.

Az Eurosport a 2018-as téli olimpiai játékokon mutatkozik be az olimpia új európai otthonaként. A logót Dél-Korea szellemisége inspirálta.

Az Eurosport olimpia-stratégiája

2017. február 09.

Egy év van hátra a 2018-as pjongcsangi téli olimpiág, a Discovery és az Eurosport pedig most felfedi a készülődés részleteit. „Formabontó, új nézőpontot teremtünk” – ígérik.

Az Eurosport lesz az olimpia otthona Európában

Az Eurosport lesz az olimpia otthona Európában

2017. január 03.
2017. január 1-jén hivatalosan is megkezdődött a Discovery Communications és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság együttműködése. Ennek kapcsán az Eurosport arculata is megújult.

Az Eurosport megszerezte a Bundesliga közvetítési jogait

2016. november 24.

A futballrajongók számára az élő mérkőzések exkluzívan elérhetőek lesznek az Eurosport Playeren, a csatorna élő és on-demand tartalmakat kínáló digitális platformján is.

Új kerékpárverseny az Eurosporton

2016. október 27.

Az Eurosport az egész világra kiterjedő exkluzív közvetítési jogot szerzett a most alakuló Hatnapos Kerékpárverseny (Six Day Cycling) sorozatra. A közvetítések során számos innovatív megoldást is alkalmaznak majd.

Jonathan Edwards az Eurosport műsorvezetője lesz

2016. február 22.

Az olimpiai bajnok 2016-tól kezdve rangos sportesemények műsorvezetője lesz – többek között a 2018-as olimpiai játékoké is.

Àlex Corretja is az Eurosport csapatát erősíti

2016. január 15.

Az egykori hivatásos teniszjátékos a január 18-án kezdődő ausztrál nyílt teniszbajnokságon, az Australian Openen csatlakozik az Eurosport szakértői csapatához, majd azt követően az év összes Grand Slam tornáján látható lesz.

Megújult az Eurosport

Megújult az Eurosport

2015. november 12.
Új márkaidentitással jelentkezik az olimpiai jogok megszerzésével már nagyot dobott sporttévé.

A legjobb film díját nyerte el Bodzsár Márk vígjátéka

1 napja

A járványhelyzetre való tekintettel idén online rendezték meg Latin-Amerika népszerű fantasztikus filmfesztiválját Porto Alegrében. A napokban véget ért 16. Fantaspoa legjobb film díját Bodzsár Márk filmje nyerte el.