Ismét felmérték a magyar válságokat

Ismét felmérték a magyar válságokat

2018. március 23.
Az MPRSZ Kríziskommunikációs Tagozatának szakemberei összeállították a 2017. év Krízistérképét. Mintegy 400 olyan esetet gyűjtöttek össze és elemeztek a kiadvány szerkesztői, amelyek a tavalyi évben károsan érintettek egy-egy piaci márkát, szervezetet, vagy akár hazai celebritást. A legjelentősebb válságok közé a BKK és a T-Systems „hekkerbotránya”, a veronai tragédia és a #metoo-mozgalom is bekerült.

Az üzletbarát PR-kommunikáció

2016. október 11.

A BKIK és a Piac & Profit a Magyar Public Relations Szövetség szakmai támogatásával szervez konferenciát a vállalati PR és az employer branding trendjeiről.

A PR legyen veled! – Employer branding és közügyek

A PR legyen veled! – Employer branding és közügyek

2016. június 23.
A Médiapiac hagyományos egri konferenciája részeként első alkalommal került sor a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) tematikus csatlakozására. A PR-programok gerincét, a négy nagy tematikus blokkot az MPRSZ szakmai tagozatai biztosították. A konferenciáról szóló beszámolónk második része az employer brandinggel és a közügyekkel foglalkozó szekciót, valamint a PR-szakma általános helyzetértékelését foglalja össze.
Nincsenek felkészülve a vállalatok az EU új adatvédelmi rendeletére

Nincsenek felkészülve a vállalatok az EU új adatvédelmi rendeletére

2016. február 11.
Annak ellenére, hogy az elmúlt évben az Európai Unió új adatvédelmi rendeletével érintett vállalatok csaknem fele kapott az ügyfeleitől adattörlési kérelmeket, 41 százalékuk még nem alakította ki a megfelelő törlési és dokumentációs eljárásokat. Számukra a mulasztás akár 20 millió euróba is kerülhet a moratórium lejárta után.
Médiapiac-Kutatás-PR konferencia Egerben

Médiapiac-Kutatás-PR konferencia Egerben

2016. február 08.
Lapunk kettős konferenciája, a Médiapiac és a Kutatás idén újabb társrendezvénnyel, a PR 2016 konferenciával bővül. Az április 13-14-én, Egerben tartandó hármas konferencia szerda délelőtt közös plenáris programmal kezdődik, majd délután külön programmal folytatódik.

″Egy profi PR-es sohasem hazudik″

2014. január 17.

Január 13-án Lakatos Zsófia, a Magyar PR Szövetség (MPRSZ) elnöke és Petrányi-Széll András, az MPRSZ egyik alelnöke volt a vendégünk a Jazzy Rádióban. Kihívások és jövőkép a szövetség és a PR-szakma életében. A hangfelvétel mellett zenelistát és szöveges összefoglalót is közlünk.

Új elnök a PR Szövetség élén

2013. december 06.

A tízfős elnökségben hatan új emberek.

Nemcsak marketingről esett szó a Marketing Szövetség konferenciáján

2013. november 06.

Első alkalommal rendezték meg a DigitalHacket, a folytatás tavasszal következik.

A dolgozók fele facebookozik munkahelyén

2012. november 12.

Több mint 800 ezer magyar munkavállaló, azaz a netes eléréssel rendelkező dolgozók 55 százaléka használja munkahelyéről a közösségi oldalakat.