Több közösségi portál reklámtevékenységét is betiltották Törökországban

MTI 1 napja

Mert a Twitter, a Periscope és a Pinterest a törvény ellenére továbbra sem jelölt ki helyi kapcsolattartót - jelentette az Anadolu török állami hírügynökség kedden.

A marketing lassan eltűnik

A marketing lassan eltűnik

2017. július 10.
A 4. PR Akadémia keretében az ICCO (International Communications Consultancy Organisation) elnökével, Maxim Beharral a szövetség célkitűzéseiről és eredményeiről, a PR szakma előtt álló kihívásokról, a társszakmákkal ápolt kapcsolatról és a hamis hírek kezelésében betöltött szerepükről is beszélgettünk.
Árverseny helyett szakértői versenyt

Árverseny helyett szakértői versenyt

2017. június 07.
Bártfai Balázzsal nemrég megjelent, Tartalommarketing a gyakorlatban című könyve kapcsán beszélgettünk a tartalommarketing hazai helyzetéről, az egyes csatornák optimális használatáról, a kis- és közepes vállaltok előtt álló buktatókról és a mindenki számára elérhető automatizmusokról, egyszerű, tanulható módszerekről is.

Visszatér az egyik Twitter alapító

2017. május 18.

A három alapító egyike, Biz Stone a 2011-es távozása után újra a társaságot erősítheti.

A Pinterest is a videóra fogad

2016. augusztus 18.

A képmegosztó oldal a versenytársak nyomán bevezette a promotált videókat is a fizetett pinek mellett.

Hogyan használhatjuk jogszerűen a Pinterest képeket és a YouTube videókat?

Hogyan használhatjuk jogszerűen a Pinterest képeket és a YouTube videókat?

2016. július 19.
Ma már elképzelhetetlen egy magára valamit is adó webáruház vagy céges honlap képek, videók nélkül. Ezeket a tartalmakat azonban nagyon költséges és időigényes egyedileg előállítani, ezért sokan az egyszerűbbnek és olcsóbbnak tűnő utat választják: Pinterestről, YouTube-ról töltenek le, illetve vesznek át képeket, videókat, hogy honlapjukat színesítsék. Ezek felhasználása azonban rejt magában nem várt jogi veszélyeket – hívta fel a figyelmet dr. Halász Kristóf, a Sár és Társai Ügyvédi Iroda e-kereskedelemmel foglalkozó szakértője.
Az Instagram, a Pinterest és a Viber tudott nőni

Az Instagram, a Pinterest és a Viber tudott nőni

2016. július 14.
A tavalyi évhez képest az Instagram, a Pinterest és a Viber tudott még több regisztráltat toborozni, az Instagram esetében a tagokon belül az oldalt látogató felhasználók aránya is nőtt – derül ki a KutatóCentrum Social Media Report 2016 kutatásából. Nem tudott bővülni a Microsoft által felvásárolt LinkedIn, a diplomások számára ugyanakkor még mindig ez az egyik legvonzóbb felület. A felmérés arra is rámutatott, hogy ma már minden negyedik felhasználó gyakrabban jelentkezik be a közösségi terek valamelyikére mobilról, mint asztali számítógépről.

Fejleszti keresőjét a Pinterest

2016. július 07.

A közösségi hálózat a hirdetők számára kulcsszó- és képalapú keresési lehetőségeket kínál.

Hobbi és profizmus

Hobbi és profizmus

Csillag Zoltán 2016. március 22.
A „legnagyobb női blogmozgalom”, a Cafeblog kiemelt szerzőit a tulajdonos Central Médiacsoport kitüntetett figyelemmel kezeli. Ennek egyik megnyilvánulása a kiemelt, úgynevezett VIP-es bloggereknek szervezett rendezvénysorozat is, amelynek keretében az online média trendjeiről és a sikeres blogok titkairól kaphatnak szakmai információkat. A legutóbbi élő eseményen több tucatnyi szerző vett részt, míg a többiek egy zárt csoportban streamen tudták követni az előadásokat.
A vizualitás egyre fontosabb a közösségi térben

A vizualitás egyre fontosabb a közösségi térben

2015. október 14.
Átrendeződni látszik a közösségi média világa: továbbra is a Facebook vezet, azonban a vizualitásra építő oldalak egyre nagyobb teret nyernek – derül ki a KutatóCentrum legfrissebb Web2.0 Reportjából. A legaktívabb a Facebook közönsége, a legpasszívabbak a Twitter-felhasználók. A legidősebb közönsége a Google+-nak van, míg az Instagram, Viber és Snapchat egyértelműen a fiatalok közege.

A Pinterest is a videóra fogad

2016. augusztus 18.

A képmegosztó oldal a versenytársak nyomán bevezette a promotált videókat is a fizetett pinek mellett.

Nem osztunk meg mobilon

2015. augusztus 26.

A mobilhasználók 11,5-szer nagyobb valószínűséggel kattintanak egy hirdetésre, mint egy márkázott tartalmat a közösségi médiában megosztó gombra, hacsak erre nem kapnak határozott felszólítást.