A Fideszt és a Jobbikot nem érdekli a mobilon internetezők

A Fideszt és a Jobbikot nem érdekli a mobilon internetezők

2018. április 04.

A pártok sokkal nagyobb erőforrásokat szánnak a közösségi jelenlétükre, mint a saját technikai megoldásaikra. Kivétel nélkül rendelkeznek Facebook és YouTube csatornával, sőt a legtöbb párt a Twitteren is igyekszik elcsiripelni a mondandóját - írják. Részletek az infografikán.

Banksy politikai tartalmú graffitit készített

Banksy politikai tartalmú graffitit készített

2018. március 19.

Dogant két év kilenc hónap börtönbüntetésre ítélték egy festmény miatt, ami Nuszajbin várost ábrázolja. A kép, melyet egy újságban megjelent fotó alapján festett, azokat a romokat mutatja be, ami a városból a harcok után maradt

A fotót a területen a kurd fegyveresek ellen harcoló kormányerők készítették. Dogan vízfestményét a közösségi hálón tette közzé, ezután letartóztatták és elítélték.

Így üzent a Saatchi Budapest a JWT-nek

Így üzent a Saatchi Budapest a JWT-nek

2015. szeptember 02.

A Vs.hu megírta, hogy a kormány a JWT Budapestet bízta meg a külföldön futó, a menekülteket Magyarországról lebeszélni akaró kampány elkészítésével. Ez aztán nagy felzúdulást keltett a szakmában, pl. itt olvasható miért. A Saatchi Budapest aztán továbbment, és egy, a JWT-iroda elé szervezett gerillakampánnyal fejezte ki a véleményét. (Erről itt és itt.)

A politikai tájékozódás forrásai Magyarországon

2015. június 18.

Kutatást készített a politikai tájékozódás hazai forrásairól a Mérték Médiaelemző Műhely és a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet. A lényeg elérhető az infografikán, akit érdekelnek a részletek, az elmehet erre a beszélgetésre.

A Facebook választási tortát csinált a London Eye-ból

A Facebook választási tortát csinált a London Eye-ból

2015. május 05.

Május 7-én tartják a brit parlamenti választásokat. Ezt vezeti fel a Facebook UK egy remek akcióval. A London Eye-t tortadiagammá alakítva mutatják, mely pártokról beszélnek a közösségi médiában a felhasználók. Az biztos, hogy izgalmasabb, mint a beszélő fejekkel operáló stúdióműsorok;)

Ez itt Hillary Clinton logója

Ez itt Hillary Clinton logója

2015. április 14.

Ez pedig az a cikk, ahol összegyűjtötték, hogyan kapták darabokra a logót a közösségi médiában. Valóban olyan vacak?

Pert vesztett a PestiSrácok

2020. május 4.

A kiadót a perköltség és a fellebbezési költség megfizetésére, valamint a helyreigazítás közzétételére kötelezték – közölte a Népszava.