De miért imádják a pártok teleplakátolni az országot?

De miért imádják a pártok teleplakátolni az országot?

2017. október 26.
Magyarországon az elmúlt években a közterületi piac egészen más szerepet töltött be, mint ahogy azt megszoktuk. A hagyományosan marketingkommunikációs csatornaként működő közterületi hirdetés a nyilvánosság formálójává és a politikai csatározások fő terepévé vált. Urbán Ágnes médiakutató írása.
Néger az alagútban

Néger az alagútban

2015. szeptember 07.
A korábbi szponzorok félnek támogatni az ARC-ot, ezért a szervezők netes adománygyűjtésbe kezdtek, ám ez sem hozta be a várt pénzt. ARC mégis lesz. Szó esik még az interjúban a magukat gonzó újságíróknak tartókról, akik mindannyian „Uj Péter szellemi hátsójából bújtak ki”, és minden, ami ezen kívül létezik, számukra utálatos. Amivel pedig a magyar média meghatározó véleményformálói lettek, gyakran olyan hergelő hatású, mint amikor a kutyákat véres hússal vadítják.

Újabb kormányzati kampány indul

2015. július 08.

600 millió forintos keretösszegű tájékoztató kampányt indít a kormány a magyar reformokról.

Ajánljuk magunkat: Borókai Gábor a Jazzy Rádióban

2015. június 09.

Kedden este 8 órakor ismét jelentkezünk a 90.9 Jazzy Rádióban. Borókai Gábor, a Heti Válasz főszerkesztő-lapigazgatója lesz a vendégünk.

A kormányzati kommunikáció nem tartozik az NKH-hoz

2015. január 21.

A kommunikációs szuperhivatal októberben állt fel, és a Népszava szerint már dolgoznak, méghozzá 21 fővel és 440 millió forintos büdzsével.

A jövőben a közmédiára támaszkodik a kormány

2015. január 15.

A Vs.hu több forrásból is úgy értesült, hogy a miniszterelnök találkozóra hívta a kormánypártinak tartott médiumok vezetőit.

A sajtótermékek máig számolhatnak be az ÁSZ-nak a hirdetéseikről

2014. október 27.

Ma 16 óráig számolhatnak be a sajtótermékek kiadói a választási kampányban közzétett politikai hirdetésekről az Állami Számvevőszéknek.

Rámozdul a digitális reklámra az amerikai politika

2014. augusztus 29.

A fiatalabb választók elérése érdekében a játékplatformokat és az online rádiókat is bevetik a kampányban.

Közel 600 médium fogad választási hirdetést

2014. augusztus 13.

Az Állami Számvevőszék 598 sajtótermék hirdetési árjegyzékét tette közzé honlapján az október 12-i helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választást megelőző kampányidőszakra vonatkozóan.

Megnőtt az adathalász támadások száma a járvány alatt

23 órája

Eddig mintegy 42 ezer olyan honlapot találtak, amelyek látszólag a koronavírussal foglalkoznak, de valójában főleg adathalász támadásokra használják - közölte Magyarország kiberkoordinátora az M1 aktuális csatornán.