Havas Henrik: ″Kevesen engedhetik meg maguknak azt, amit én″

2014. május 06.

Nemrégiben különös, sokak szerint alázó és elfogult, vagyis szakmaiatlan interjút készített G. Fodor Gáborral, a Századvég stratégiai igazgatójával. Első, közel kétperces kérdésében felrótta alanyának, hogy Orbán Viktor a választás győzelme utáni „túlzó” szófordulatokat használt. Utóbb még azt is számon kérte G. Fodoron, hogy nem olvas Spirót. Havas azt mondja: a közéleti újságírók rég nem teszik a dolgukat.

Még két napig számolhatnak be a kiadók az ÁSZ-nak

2014. április 21.

A sajtótermékek kiadói április 22-én 16 óráig küldhetik el a közzétett politikai hirdetésekről szóló beszámolójukat az Állami Számvevőszéknek.

Indulati médiafogyasztás

2014. február 21.

Minden híradó a maga közönségét szolgálja ki, külön világot teremt. Interjúalanyunk szerint úgy korrekt, ha nyilvánvaló, ki melyik csapatban focizik. Lampé Ágnes a HírTV műsorokért felelős vezérigazgató-helyettesét, Szikszai Pétert kérdezte.

Kancellár és diszkócsirke

2013. október 24.

Ők ketten is bekerültek szeptemberben Németország öt, a YouTube-on legnézettebb reklámvideója közé. De akad itt más is. Meg persze rengeteg remek ötlet.

Másodikok násza

2013. július 22.

Érdekes kézfogót tartottak Prágában a minap. A helyi média máris aggályokkal szemléli a történteket; a demokráciát és a szabad tájékoztatást féltik.

Koltay András: Démonokkal nehéz viaskodni

Lampé Ágnes 2013. július 04.

Hogy egy állam médiapiaca jól működik-e, kisebb részben szabályozási, nagyobb részben kulturális kérdés. Törvénnyel ma nem lehet sem cenzúrán nyugvó, sem prosperáló plurális médiarendszert felépíteni. A reklámadót pedig igazán nem jókedvében vezetné be a kormány - derül ki Koltay Andrásnak, a Médiatanács tagjának szavaiból. Lampé Ágnes interjúja.

RTL: szerzői jogot sértett az MSZP

2013. március 04.

A párt Magyarország ma címmel töltött fel új filmet a YouTube-ra. A csatorna szerint nem kértek engedélyt műsorrészleteik felhasználására.

Környezetvédelmi kommunikáció a Person Communications-nél

2013. február 01.

A taszári önkormányzattól kapta a megbízást az ügynökség.

Netbünti az elnöknek

2012. május 25.

Nem kell zaciba vágnia a családi ezüstöt a tajvani államfőnek ahhoz, hogy kifizesse a szabálytalan webkettes jelenléte miatti büntetést.

Forrpontok

2012. április 18.

A Schmitt Pál plágiumügye körül kialakult helyzet számos médiaszakmai tanulsággal is szolgált. A Heti Válasz évekig építette a hiteles konzervatív médiamárka imázsát, amit egyetlen lépéssel sikerült alaposan megtépáznia: Stumpf András online megjelent publicisztikáját Borókai Gábor főszerkesztő utólag levette a lap weboldaláról, majd azt is megindokolta, miért. A Heti Válasz önreflexiója, az MTVA ténykedése vagy az ügyet kirobbantó HVG Online szerepe számos kérdést vet fel. Ezek kapcsán beszélgettünk Borókai Gáborral szerkesztőségi márkaépítésről, közmédiáról, oknyomozásról.

Ismét MagdaFeszt lesz Debrecenben

1 napja

Női sorsokat, női alkotókat mutat be a Szabó Magda írónő előtt tisztelgő harmadik MagdaFeszt, amelyet október 1. és 5. között rendeznek meg Debrecenben.