Neten mentik a mundér becsületét a kínaiak

2011. augusztus 10.

Aktívabb online jelenlétre szólítja fel a párt- és az államapparátus tagjait a pekingi hivatalos média. Felismerték a webkettő erejét.

Távozik a kormányszóvivő

2011. június 23.

Nagy Anna ideiglenesen, családi okok miatt kért fizetés nélküli szabadságot.

Ravaszabb médiastratégiára vált a Talibán

2011. május 24.

Sutba dobta korábbi médiataktikáját a Talibán. Eddig tűzzel-vassal űzték el a tudósítókat, ma maguk informálnak. Persze arról, ami nekik tetszik.

Csak ideiglenesen nő a hagyományos média

2011. május 23.

Az eMarketer amerikai adatai szerint 2015-ig nem sikerül elérni a 2007-es szinteket. Az olimpia sokat segíthet, de inkább ideiglenesen.

A blogolás nyitottá tesz

2011. február 14.

Hampuk Richárddal beszélgettünk, aki ügynökségi léte mellett gyakran foglalkozik politikai kommunikációs témákkal a blogján, emiatt viszont még sosem koppintottak az orrára. A médiatörvény alkotói szerinte későn vették komolyan a jeleket, ráadásul a kommunikációban nem tisztázott a kormány szerepe sem. Dolgozott korábban a politikában is, abból a rendszer szemléletet gondolja átmentendőnek.

Az Eurosport közvetíti az idei tenisz Laver-kupát

2019. szeptember 19.

Az Eurosport megállapodott az idei tenisz Laver-kupa élő és dedikált többplatformos közetítéséről több mint ötven európai piacon. A versenyt idén szeptember 20–22. között rendezik Svájcban, a genfi Palexpo-ban.