Neten mentik a mundér becsületét a kínaiak

2011. augusztus 10.

Aktívabb online jelenlétre szólítja fel a párt- és az államapparátus tagjait a pekingi hivatalos média. Felismerték a webkettő erejét.

Távozik a kormányszóvivő

2011. június 23.

Nagy Anna ideiglenesen, családi okok miatt kért fizetés nélküli szabadságot.

Ravaszabb médiastratégiára vált a Talibán

2011. május 24.

Sutba dobta korábbi médiataktikáját a Talibán. Eddig tűzzel-vassal űzték el a tudósítókat, ma maguk informálnak. Persze arról, ami nekik tetszik.

Csak ideiglenesen nő a hagyományos média

2011. május 23.

Az eMarketer amerikai adatai szerint 2015-ig nem sikerül elérni a 2007-es szinteket. Az olimpia sokat segíthet, de inkább ideiglenesen.

A blogolás nyitottá tesz

2011. február 14.

Hampuk Richárddal beszélgettünk, aki ügynökségi léte mellett gyakran foglalkozik politikai kommunikációs témákkal a blogján, emiatt viszont még sosem koppintottak az orrára. A médiatörvény alkotói szerinte későn vették komolyan a jeleket, ráadásul a kommunikációban nem tisztázott a kormány szerepe sem. Dolgozott korábban a politikában is, abból a rendszer szemléletet gondolja átmentendőnek.

Fekete berkenye lett az év pálinkája

2019. június 20.

Az 1Csepp Pálinka fekete berkenyéje lett 2019-ben az ország legjobb pálinkája. Az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny díjait július 20-án adták át az Országház felsőházi termében.

Speciális programozói készségeket igényel a filmipar

2019. június 20.

A filmiparban edződő programozók merőben más kihívásokkal kell szembenézzenek, más hozzáállással – állapították meg a szakmai előadók a Codecool Programozóiskola szervezésében lezajlott Főszerepben a programozó meetupon.

Okos zebra a Dunakanyar kapujában

2019. június 20.

A Generali a Biztonságért Alapítvány Safecross okos zebrát telepített Verőcén, az M2 autóút becsatlakozásánál.

Bírságot kapott a TV2 és a Life TV

2019. június 20.

Nem megfelelő korhatár-besorolás miatt bírságot kapott a TV2 és a Life TV a Bezár a bazár!, illetve a Ha ciki, ha nem: beteg vagy! című műsorok miatt - írja az nmhh.hu.