A Mercedes-Benz a legkeresettebb prémium személyautó márka 2016-ban

A Mercedes-Benz a legkeresettebb prémium személyautó márka 2016-ban

2017. január 04.
A márka összesen 2572 darab személyautót adott el a tavalyi évben, mely 2015-höz képest közel 40 százalékos növekedést jelent.

Több pénzt tartanának a magyar piacon

2015. október 07.

Szeptember végén elindult a Project Agora a magyar piacon. A programozott piacteret a ThinkDigital-csoporthoz tartozó Tailwind működteti a kiadói partnerekkel közösen. Odysseas Ntotsikast, a ThinkDigital-csoport alapítóját és Szabó Ákost, a Tailwind hazai vezetőjét kérdeztük a tervekről és a programozott szegmens állapotáról, fejlődéséről.

Mit kíván a magyar hirdető?

2013. július 15.

Bár a piac helyzete nem rózsás, előtérbe kerülni látszik a partnerség igénye. Mostanra a márkatulajdonosok is belátták, hogy van tennivalójuk a piacfejlesztés terén. Az IAB Hirdetői Klub kiáltványt adott ki, melyben annak adott hangot, mit vár el és mit tenne a fejlődés érdekében. Az alapítókkal, Juhász Péter Tiborral és Tóth Gergellyel beszélgettünk.

Juhász Péter Tibor és Tóth Gergely a Médiapiac rádióműsorban

2013. július 09.

Június 17-én Juhász Péter Tiborral és Tóth Gergellyel, az IAB Hirdetői Klubjának vezetőivel beszélgettünk a 90.9 Jazzy Rádióban.

Kínai whisky

2013. június 04.

Arculatának átformálásával próbál a mostaninál jobb pozíciót kiharcolni magának a világ legnépesebb államában a Pernod Ricard.

Pénzes mellékhatások

2013. február 19.

Nem a bevételekre, hanem elsődlegesen a felhasználókra fókuszál a Google, bármibe is kezd – állítja Mohammad Gawdat, a cég feltörekvő piacokért felelős alelnöke, aki szerint ha valami hasznosat és szerethetőt nyújtanak a fogyasztóknak, akkor a pénz úgyis jönni fog. A Google üzleti filozófiáján túl a feltörekvő piacokban rejlő lehetőségekről és a sokszínűség fontosságáról is beszélgettünk a szakemberrel.

Terjeszkedő Trikolor

2012. december 11.

Az eddigi alapokon maradva próbálja bővíteni egy felhasználóra jutó árbevételét Oroszország legnagyobb digitális műholdas platformja.

Új e-kereskedelmi oldal a Habostortától

2012. november 12.

A Klassz.hu-t online bevásárló utcaként pozicionálják, amely a bevásárlóközpontok ellenében a kisebb, minőségi üzleteket hozná helyzetbe a neten.

15 milliós prémium a közmédiás vezéreknek

2012. augusztus 28.

Ebből a legnagyobb összeget Belénessy Csaba viheti haza 2011-es munkájáért - derül ki a Népszabadság cikkéből.

BBC magazinokat értékesít a Marquard Media

2012. augusztus 13.

Két lap hirdetési felületei kerültek a médiacég portfoliójába.