„Kitárult a világ minden dolgozó előtt”

„Kitárult a világ minden dolgozó előtt”

2020. június 20.
A Publicis Groupe mesterséges intelligencia alapú platformja, a Marcel egyedülálló módon egyesíti a szaktudást a technológiával. A megoldás lehetővé teszi, hogy a szervezet több mint nyolcvanezer nemzetközi munkatársa egyetlen közös talent-poolként működjön, és minden projektre, az arra legalkalmasabb szakemberekből álló csapat állhasson össze. A marketingkommunikációs cég a koronavírus-járvány miatt a tervezettnél korábban, április végén indította el új innovációját először az Egyesült Államokban, május végétől pedig a cégcsoport minden országában, így Magyarországon is elkezdődött a bevezetés. De vajon egy ilyen megoldás rövid, illetve hosszú távon hogyan fogja megváltoztatni az ügynökségek életét nemzetközi és magyar szinten? Kiderül Varga Gábor Zoltán, Chief Client Officer Publicis Groupe Hungary a Médiapiacnak adott interjújából.

Új vezetővel erősít a Publicis Groupe Hungary

2020. június 15.

Feladata a csoport magyarországi érdekeltségeinek és az ügynökségi csapatok integrációjának irányítása.

Május végén startolt a Marcel

2020. június 04.

Egyedülálló módon egyesíti a szaktudást a technológiával a Publicis Groupe mesterséges intelligencia alapú platformja.

A Publicis Groupe Hungary az Egis új médiaügynöksége

2019. december 11.

Hét év után választott új ügynökséget az Egis, így 2020. január 1-től az ügynökség látja el a vállalat médiatervezési és -vásárlási feladatait.

2 éven belül 50 százalék fölé nőnek az online költések a globális reklámpiacon

2019. szeptember 12.

2021-re az internetes reklámköltések a globális hirdetési költések több mint 50 százalékát teszik majd ki – derül ki a Zenith Advertising Expenditure Forecast című jelentéséről.

Az évszázad kampányát meséli el a Reklámtörténet új kötete

2018. november 06.

A Bogár forradalma – egy reklámkampány története, ami naggyá tett egy kicsi kocsit címmel jelenik meg magyarul Dominik Imseng „Ugly is Only Skin-Deep” című könyve.

A Publicis kreatívügynökséggel folytatja a Coca-Cola

A Publicis kreatívügynökséggel folytatja a Coca-Cola

2018. június 28.
A teljes alkoholmentes italportfóliót kínáló vállalat több hónapos, kétfordulós tenderen választotta ki a közkedvelt márkái, köztük a Coca-Cola, a Fanta, a Sprite, a Kinley, a Cappy, a NaturAqua, a GLACÉAU smartwater, az AdeZ és a FUZETEA márkák ATL kreatívjait készítő ügynökséget.
Mészáros Kinga a Central Médiacsoport élén

Mészáros Kinga a Central Médiacsoport élén

2018. május 10.
2018. május 15-től Mészáros Kinga veszi át Varga Zoltántól a Central Médiacsoport vezérigazgatói feladatait. A tulajdonos, Varga Zoltán a jövőben az igazgatóság elnökeként vesz részt a munkában, továbbá operatívan irányítja a Central Médiacsoport külföldi terjeszkedési stratégiájának megvalósítását.

A hazai piacon is megjelenik a Performics

2018. május 07.

Széleskörű digitális médiaszolgáltatásokat kínál nemzetközi és hazai ügyfelei számára.

Reklámra hangolva

Reklámra hangolva

2017. december 18.
Berta László és Kovács Levente szerint vadromantikus elképzelés, hogy minden reklámnak kreatívnak kell lennie, de ettől még az „old-school” megközelítésben hisznek: fontos a megvalósítás, de első az ötlet. Az egyre népszerűbb Reklámtörténet projekt alapítói komoly gondolatokat fogalmaznak meg a reklámszakmával kapcsolatban.

Május végén startolt a Marcel

2020. június 4.

Egyedülálló módon egyesíti a szaktudást a technológiával a Publicis Groupe mesterséges intelligencia alapú platformja.