Otthon Hollywoodban

Otthon Hollywoodban

2019. január 07.
Magyarország nem foglal el jelentős helyet a nemzetközi filmes térképen, Návai Anikó mégis fontosnak tartja, hogy a filmvilág alkotóinak, világhírű sztárjainak világát közelebb hozza a magyar nézőkhöz. De hogy került egy magyar újságíró hollywoodi tűzközelbe, és miért nem zavarja a hazai sajtóban megjelent negatív kritika?

Sorozatmárkázás és –kutatás

Csillag Zoltán 2016. február 19.

A Média 2.0 meetupjának legérdekesebb pillanatai a tévés piackutatásról szóltak, például először hallhattunk C3 adatokat – ráadásul megdöbbentőeket.

Brandépítés a sorozatpiacon

2016. február 05.

Immár tizedik meetupjával jelentkezik a Média 2.0 blog.

Szervezeti átalakítások az AMC-nél

2016. január 18.

Február elsejétől az AMC Networks International CE Non-Sport Programming osztálya az eddigi egy helyett két funkcionális területre oszlik: Film Entertainment és Kids and Infotainment. Az utóbbi területet új igazgató irányítja.

15 éves a Minimax

2014. december 05.

A budapesti székhelyű tematikus gyermekcsatorna ma már 12 országban, 5 nyelven sugároz.

Folytatja Brutális sorozatát a Spektrum

2014. szeptember 30.

A fizika mellett egyéb diszciplínákkal is foglalkozik a csatorna saját gyártású sorozata.

Ezért zár be a magyar Playboy

9 órája

A modern férfi kép- és szerepminták változása, valamint a kiadó új célkitűzései állnak a Playboy bezárásának hátterében.

Az RTL Klub vitte a 45. hetet

10 órája

A kereskedelmileg fontos célcsoportban a 45. héten az RTL Klub műsorait választotta a nézők elsöprő többsége. A csatorna heti átlagos főműsoridős eredménye több mint duplája riválisának.