Toy Story filmek a Disney Csatornán

2017. november 17.

A történet két részét is a műsorra tűzik novemberben.

Premierek a szünidő végére a Minimaxon

2017. augusztus 16.

Afrikai kalandorok, hős rendőrautó és galaktikus küzdelem.

Új részekkel jön az állatsereglet

2017. augusztus 09.

Az Oroszlánkirály világában játszódó sorozat vagány állatszereplői gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról.

Hollywoodból a Pappa Pia rendezői székébe

Hollywoodból a Pappa Pia rendezői székébe

2017. július 26.
Csupó Gábor, a Hollywoodba zarándokolt legendás rajzfilmes ezúttal ismeretlen vizekre evezett. Egy magyar férfimagazinnak adott interjúban elárulta, hogy először el sem akarta vállalni a Pappa Pia rendezését, de aztán elolvasta a forgatókönyvet és halálra röhögte magát.

Rajzfilm maratonnal készül a UPC Direct

2017. június 14.

A Cartoon Network, Boomerang, Nickelodeon és Nick Jr. csatornák bevonásával edukatív és szórakoztató programok gondoskodnak majd a nyári kalandokról.

Rajzfilmmé változtatják a gyerekrajzokat

2017. április 26.

Lehetőséget kínál a gyerekeknek a UPC arra, hogy május első vasárnapján minden eddiginél kreatívabban köszönthessék fel édesanyjukat.

Erőteljes női karakterekkel oktat a Nick Jr.

2017. április 19.

Az iskolára felkészítő Bubi Guppik, Shimmer és Shine, a dzsinn ikerpár, valamint Dóra, a felfedező játékosan és interaktívan neveli a kicsiket.

Megvannak a Kid’s Choice Awards fellépői

2017. március 10.

Az immár 29 éves díjátadón a világ minden tájáról szavazhatták meg a gyerekek, hogy ki a kedvenc színészük, színésznőjük, vagy melyik a kedvenc rajzfilmjük, filmjük.

Február elejétől jönnek a 7T új részei

2017. január 24.

A Hófehérke és a hét törpe című mese mindenkinek ismerős, hiszen egy igazi Disney-klasszikusról van szó. De vajon mi volt azelőtt, hogy Hófehérke megérkezett a törpékhez?

Visszatérnek a Hupikék Törpikék

2017. január 03.

Újdonságokkal nyitja az évet a Kiwi TV, a TV2-csoport gyerekcsatornája: január 25-től hazánkban sosem látott epizódokkal érkezik a Hupikék Törpikék.

A Cartoon Network bemutatja Csoda Kitty-t

2018. május 2.

A sorozat május 21-én debütál a csatornán. A LEGO-kaland című mozifilmen alapuló és a Warner Bros. Animation által készített, csillogással és cukisággal megtöltött rajzfilm hétköznap 17:40-kor lesz látható.

Rajzfilm maratonnal készül a UPC Direct

2017. június 14.

A Cartoon Network, Boomerang, Nickelodeon és Nick Jr. csatornák bevonásával edukatív és szórakoztató programok gondoskodnak majd a nyári kalandokról.