Zsíragy kontra Peter Griffin

2014. augusztus 14.

Melyik üt nagyobbat, az iszákos, beszélő kutya és az okoskodó csecsemő, vagy Colorado kisiskolásainak kéretlen és kegyetlen beszólásai?

Így készül a South Park szinkronja

2013. december 17.

A Comedy Centrálra – stílusosan - szenteste érkezik meg a szókimondó animációs kultsorozat, a South Park 17. évada. Bepillantás a színfalak mögé, a szinkronstúdióba.

″A Moby Dick jó téma lenne″

2013. március 19.

A Disney Csatorna nézői Magyarországon is figyelemmel követhetik a Phineas és Ferb című sorozatot, melynek egyik készítőjét, Jeff ″Swampy″ Marshot sikerült telefonvégre kapnunk egy gyors interjú erejéig. A hajdan A Simpson családon is dolgozó ismert rajzfilmes ma már nagypapa, és ezt a szerepet a munkában sem veti le.

3D félsikerek a Disney-nél

2013. január 16.

Korábbi alkotásait konvertálja 3D-re a médiacég, hogy azokról újabb bőrt húzzon le. A stratégia csak félig működik.

Gyereksáv az RTL-en

2011. november 14.

Februártól jön az új blokk, a megszűnt Reggeli helyére érkeznek a kicsiknek szóló műsorok.

Veteránt ölnek a tengerentúlon

2010. december 10.

Hetven év után kivégzik az Egyesült Államok történetének egyik legrégebben munkába állt riporterét. Az ítéletet a rajzolók hajtják végre.

Állami kézben a rajzfilmfarkas

2010. augusztus 29.

Egy nyakatekert persorozat végén ismét orosz állami kézbe került az egykori Szovjetunió szinte teljes rajzfilmtermésének külföldi terjesztési joga.

Országos Rajzfilmünnep

2016. október 20.

A KEDD animációs műhely negyedszer rendezi meg az Országos Rajzfilmünnepet 2016. október 29-én az Animáció Világnapja alkalmából.

Focis alkalmazás a Cartoon Networktől

2016. augusztus 30.

A Cartoon Network Superstar Soccer Goal!!! játékban a gyerekek összeállíthatják saját csapatukat a csatornán futó sorozatok szereplőiből, akikkel aztán indulhatnak a bajnoki cím megszerzéséért.

Rajzfilmpremierek San Diegoban

2016. július 26.

A Cartoon Network az eddigi évekhez hasonlóan idén is jelen volt a San Diego Comic-Conon, ahol jelmezbált szervezett a cosplay játékosoknak, illetve vetítések keretében mutatta be hamarosan debütáló sorozatait.