Kerekes Péter a Coca-Cola új ügyvezető igazgatója

Kerekes Péter a Coca-Cola új ügyvezető igazgatója

2018. november 20.
A szakember több mint 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik az FMCG iparágban, többek között a Drehernél, a Reckitt Benckisernél, a SABMiller/AB-inbevnél és az Unilevernél töltött be hazai és nemzetközi vezetői pozíciókat.

Új vezetőt igazolt a Reckitt Benckiser

2017. szeptember 11.

Esteban Davalos 2005 óta dolgozik a cégnél.

Új felsővezetőket nevezett ki a Coca-Cola

Új felsővezetőket nevezett ki a Coca-Cola

2017. május 26.
Június elsejétől új struktúrában működik tovább a Coca-Cola HBC Magyarország kereskedelmi részlege. A vállalat a már létező országos értékesítési igazgatói pozíció mellett két új munkakört hoz létre: a marketing-üzemeltetés vezető és kereskedelmi kiválóság vezető pozíciókat.

Új regionális vezető a Starbucksnál

2015. november 06.

Az AmRest Holding SE, a Starbucks üzemeltetője a marketinges hátterű Hanna Nowakot nevezte ki Csehország és Magyarország új regionális vezetőjének.

Bővít a Reckitt

2014. január 15.

Kerek fél éven keresztül vizsgálta felül médiaügynökségi megbízásait a Magyarországon is számos márkával jelen lévő Reckitt Benckiser.

Átszervezte regionális marketingjét a Reckitt Benckiser

2013. január 22.

Ennek nyomán regionális megbízást kapott a Havas Worldwide Budapest.

Picit kevesebbet tévéztünk

2013. január 21.

Aggódniuk persze nem kell a tévépiaci szereplőknek: így is átlagosan 4 óra 57 percig ültünk a képernyő előtt 2012 negyedik negyedévében.

Megtévesztően reklámozott a Calgon

2012. november 22.

15 millió forintos büntetést szabott ki a Reckitt-Benckiserre a Gazdasági Versenyhivatal (GVH).

Tovább nőtt a tévézésre fordított idő

2012. július 25.

Igaz, a kereskedelmi célcsoportban csökkenés tapasztalható, a teljes lakosságban és a 4-17 éveseknél viszont némi növekedés volt - derül ki a Nielsen Közönségmérés adataiból. Szinte hihetetlen, de az 50 évnél idősebbek még a korábbiakhoz képest is bele tudtak húzni. Folytatódik a tematikus adók előretörése, és a közmédia is erősíteni tudott 2012 második negyedévében.

Picit csökkent a tévézésre fordított idő

2012. április 26.

Az összes vizsgált célcsoportban néhány perces változás látható, egyedül a kereskedelmileg kiemelt 18-49 tartotta magát 2012 első negyed évében. A két nagy országos kereskedelmi tévé együttes közönségaránya csökkent, míg a közmédiáé és az általános szórakoztató csatornáké nőtt a teljes lakosság körében.

Nem akarják nőknek hívni a nőket - itt az útmutató ellene

6 órája

Egy útmutatót adott ki a sajtónak a Women´s Liberation Front (WoLF) nevű szervezet többek között arról, hogy hogyan írjanak a nőkről anélkül, hogy megpróbálnák eltörölni vagy a háttérbe szorítani őket - írja a V4NA.