Itt a t-kereskedelem

2012. november 23.

Az e-kereskedelem és az m-kereskedelem után itt az újabb kifejezés, amit megtanulhatunk a jövőben. Igaz, egyelőre inkább Amerikában jelent lehetőséget a kiesett tévés bevételek pótlására.

Egész oldalas rich media megjelenés a Facebookon

2012. november 20.

Naponta 1,4 millió magyar internetezőt lehet elérni a közösségi oldal újonnan bemutatott prémium hirdetési megoldásával.

Kereskedelmi vonalon újít a TV2

2012. november 19.

Az anyacég nemzetközi kereskedelmi márkáját vezetik be a magyar piacra. A SevenOne Media élére piaci hírek szerint Laczkó Endre kerülhet.

Géczi Tamás és Melles Katalin a Médiapiac rádióműsorban

2012. október 31.

A Médiapiac október 29-i adásában Géczi Tamással és Melles Katalinnal, az Ipsos munkatársaival beszélgettünk a 90.9 Jazzy Rádióban. A téma közös kutatásunk, a Marketing Mood Barometer és annak tanulságai voltak.

A Soproni nyerte a Platina Effie-t

2012. október 24.

A fődíjjal együtt 41 Effie talált gazdára a 11. alkalommal megrendezett marketingkommunikációs hatékonysági versenyen, amely rekord nevezést is hozott.

Legyél designer, matematikus és exceltudós

2012. október 16.

A médiaügynökségi munka nagyon nem olyan, mint tíz éve volt. Erről Eipl Vilmos beszélt A hatékony kommunikáció napja konferenciánkon.

Intuitív analitikusok előnyben

2012. október 11.

2004 óta van jelen a magyar piacon a Maximize, amely az utóbbi években intenzív időszakot élt meg, beleértve a nyakunkba szakadt válságot is. Mindez azonban Kerti Attila ügyvezető igazgató szerint nem érintette olyan keményen az ügynökséget, amely a legnehezebb időszakban is költött a munkatársai képzésére. Erre annál is inkább szükség van, mert a piac – beleértve a fogyasztókat és a hirdetőket is – igényei rohamosan változnak. A szakember úgy véli, a jövő az analitikus gondolkodású, a technológiával jó barátságot ápoló ügynökségi embereké. Ügynökségi portré.

Október 18-án rendezik az Effie-gálát

2012. október 11.

70 döntőbe jutott pályázat összesen 40 díjat (plusz a Platina Effie-t) vihet haza.

Együttműködik a Twitter és a Nielsen

2012. október 08.

A megállapodás nyomán a márkatulajdonosok twitteres minikérdőívekkel tesztelhetik a kampányaik hatékonyságát.

Lakatos Péter a Médiapiac rádióműsorban

2012. szeptember 26.

Lakatos Péterrel, a Vodafone vezérigazgató-helyettesével beszélgettünk a Médiapiac szeptember 24-i adásában a 90.9 Jazzy Rádióban.

A digitális reklámok fele nem látható

2014. december 4.

Ezúttal a Google vizsgálta az online hirdetések láthatóságát a saját rendszereiben. A láthatatlan reklámok többségéért néhány kiadó felelős.

Változó a reklámok optimális hossza

2014. december 4.

A leghatékonyabb tévés kampányokat különböző hosszúságú filmekből lehet összeállítani, melyek egymástól kissé különböző célokat szolgálnak.