„Ez egy cseppfolyós kor”

„Ez egy cseppfolyós kor”

2017. augusztus 30.
Amíg Nyugaton a sikert tisztelik, addig Kelet-Európában jellemzően visszaadják a régió sztereotípiáit: a sikert korrupcióhoz és dogmákhoz kötik. Nem tisztem eldönteni, lehet-e ma hazánkban valaki pusztán attól sikeres, hogy ügyes. „Alapvetően kétféle embert ismertem meg életem során: az egyik komolyan veszi, amit csinál, a másik nem” – mondja Fabricius Gábor, akivel a piac és az innováció kérdései mellett a reklámkerülés elkerüléséről is beszélgettünk.
A hagyományos digitális reklámok nem érintik meg a Z generációt

A hagyományos digitális reklámok nem érintik meg a Z generációt

2017. január 19.
A Kantar Millward Brown tanulmánya szerint a fiatalok ugyan több digitális médiát fogyasztanak, de a hagyományos médiában megjelenő hirdetésekhez pozitívabban viszonyulnak, mint a standard digitális reklámformátumokhoz. Ez Magyarországra különösen igaz.

Globális trendriport az IPG Media Labtól

2016. február 03.

Az IPG Mediabrands cégcsoport kreatív technológiai részlege idén is publikálta az “Outlook” riportot, 2016 Outlook – “At Your Service” címmel, amely ezúttal azzal foglalkozik, hogy a reklámzaj közepette hogyan érjük el a fogyasztókat és hogyan keltsük fel az érdeklődésüket. Ez elindítja márkák szolgáltatássá való átalakulását, egyben kihívásokat és lehetőségeket teremt a marketingszakemberek számára.

Elnököt vált az IAB Hungary

Elnököt vált az IAB Hungary

2015. december 18.
Novák Péterrel az IAB Hungary januárban esedékes éves taggyűlése és bejelentett visszavonulása kapcsán beszélgettünk eredményekről, kihívásokról és jövőbeli tervekről.

Komoly kihívást jelent a reklámok blokkolása

2015. június 22.

A láthatóság és a nem valódi forgalom mellett a reklámblokkolók is egyre fontosabb problémává válnak a digitális kiadóknál.

Miért ugorják át a videóreklámokat a fogyasztók?

2015. június 04.

Elsősorban azért, mert sietnek.