Már elérhető a Republic Group podcastjának új adása

2020. május 15.

Örökölt sors, avagy a következő generációban kódolódik a mostani helyzet? A RePort 2. adásából kiderül!

Elindult a Republic Group új reklámszakmai podcastja, a RePort!

2020. április 28.

Az inspirációt, kreativitást, tudást és tudásmegosztást még a karantén sem zárhatja karanténba. A Republic Group éppen ezért indította el most új reklámszakmai podcast-ját, a RePortot.

A Republic Group nyerte a Hyundai Holding kreatív lead ügynökségi tenderét

2020. április 27.

A Hyundai Holding Hungary év elején meghirdetett meghívásos kreatív lead ügynökségi tenderét a Republic Group nyerte idén tavasszal.

Tenderen nyerte el a B+N munkáltatói márka kampány megbízását a Republic Group

2020. április 23.

Járvány idején felértékelődik a létesítmény üzemeltetés, egyebek mellett a takarítás jelentősége – erre is reflektál a B+N Referencia Zrt. munkáltatói márka kampánya, amelyet a Republic Group médiavásárlóként is támogat.

Home office idején online folytatódik a Republic munkatársösztönző–programja, a „Haverka”

2020. április 20.

A Republic Group online platformra helyezte át munkatársösztönző–programját, a „Haverkát”.

A Republic a Scitec lead ügynöksége

2020. április 03.

A Scitec márka megerősítéséhez a reklámügynökség stratégiai és branding területen szerzett kiemelt tapasztalata szolgál biztosítékul - írják.

Mi várható a koronavírus-járvány lecsengését követően? - Republic Group Trendriport különszáma

2020. március 30.

Érdemes-e kommunikálni a járvány alatt? Mi várható a járvány lecsengését követően és hogyan lehet ezekre márkakommunikációs szempontból felkészülni? A Trendriport különszámban többek között ezekre keresik a választ.

A Bors és a Republic Group aranyesőt zúdított az országra

2020. március 23.

Új, egyedi kampányt mutatott be Magyarország egyik legnagyobb bulvár napilapja, a Bors. Az Aranyeső című nóta koronázatlan királya, Bódi Guszti személyesen hozza el a 10 milliós főnyereményt az olvasóknak.

30 millió forintot ajánlott fel a Republic cégcsoport vezetősége Republic Szolidaritás Alap címén

2020. március 20.

A Republic Group 30 millió forintos Szolidaritás Alappal igyekszik segítséget nyújtani a munkatársaknak a hirtelen felmerülő kiadásokra.

„A reklámpiac harminc-ötven százalékos visszaesést fog produkálni”

„A reklámpiac harminc-ötven százalékos visszaesést fog produkálni”

Médiapiac 2020. március 19.
Fabricius Gábor, a Republic Group innovációs igazgatója és társtulajdonosa szerint érdemes a kínai példákból tanulni, ugyanis a koronavírus hosszú időre megváltoztathatja az életünket, a gyors reagálás és az innovatív megközelítés szükségessége próbára teszi a vállalati felsővezetőket. A járvány terjedésével újabb kihívások elé néz a reklámpiac is, de vajon milyen hatásai lesznek a járványnak a reklámiparra és lesznek-e olyan médiatípusok, amelyek akár még profitálhatnak is a krízishelyzetből? Kiderül a szakember Médiapiacnak adott interjújából.

Kódolatlan hetek júniusban is, a MinDig TV nézőinek

1 napja

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 31. és június 14. között a Kiwi TV-t, június 1. és június 14. között pedig a NatGeo Wild, a Paramount Channel és a Sport1 csatornát.