BlackBerry-remény

2014. január 15.

Lélegzetvételnyi időhöz jut a kanadai oksotelefon-gyártó, de túléléséhez újabb piacokra kell lelnie. A meglévőket ugyanis viszi az Apple és a Samsung.

Eladás előtt a BlackBerry

2013. szeptember 30.

Hazai kézben maradhat az okostelefon-piac egykori úttörője, ha sikerül a többiekkel egyezségre jutnia az egyik kisebbségi tulajdonosnak.

BlackBerry-feltámadás?

2013. február 06.

Alapvető pozícióváltozást vár a BlackBerry-t gyártó RIM első embere a most piacra kerülő legújabb készüléküktől, miközben át is szervez azért.

Kicsit üt a Samsung

2013. február 05.

Furcsa ellenfélválasztással hívja fel magára a figyelmet a Samsung legújabb tengerentúli szpotja. De ha végignézzük kisfilmet, rájövünk, mi a lényeg.

Élve boncolt RIM?

2012. augusztus 13.

Kérő akadna a Blackberry okostelefonjairól ismert, meglehetősen mély pénzügyi gödörben lévő kanadai Research In Motion (RIM) cég egy szeletére.

Támad a Nokia

2012. május 08.

Feltehetőleg elhúzódó hadviselésre kell berendezkednie a finn mobilgyártó óriásnak, amely most aztán nekimegy néhány piaci riválisának.

BlackBerry: süket szöveg

2011. október 18.

Napokra elvágta felhasználóit a világhálótól a kanadai Researh In Motion (RIM). A cég egyelőre keresi a hiba okát.

Blackberry-zeneház: megjöttek a részletek

2011. szeptember 01.

Nemrég még csak a ténnyel barátkoztunk: saját zenei szolgáltatást indít a Blackberry gyártója. Mostanra részletek is tudhatóak már.

Zene Blackberryre

2011. augusztus 24.

Megint valami újdonság bevezetésére készül a kanadai Research In Motion (RIM), a Blackberry okostelefonok gyártója. Gőzerővel folyik az előkészítés.

Kirúg a RIM

2011. július 29.

Méretes leépítési hullámba kezd a Blackberry telefonokat gyártó társaság. Nem a tény, a lépték a meglepő.