Bukaresti német nevek

2014. május 14.

Mindinkább látható a legnagyobb, de nem többségi tulajdonos keze nyoma a görög OTE távközlési társaság romániai cégein. És a helyzet fokozódik.

Nagy román eladás

2014. január 22.

Tendergyőztest hirdettek, így már tudható, a két jelentkező melyike lehet a kormányzat tanácsadója a Romtelecom privatizációja során.

Jön az új román szereplő

2013. május 08.

Lassan, de céltudatosan lépeget saját tányéros platformjának elindítása felé Románia legnagyobb mobilcége, amely ezzel új piacra lép be.

A Chello terjeszti a ShortsTV-t

2013. április 11.

A megállapodás régiónkra vonatkozik. A nézők új HD-tartalmakhoz juthatnak.

Mobilcégtől román tévé

2013. március 25.

Számára új, ráadásul az utóbbi években a telítődés határára jutott piaci szegmenst nézett ki magának az egyik romániai mobilszolgáltató.

Német gyereköröm Romániából

2013. január 21.

Importötletet honosított meg Romániában a helyi telekommunikációs piac egyik nagy szereplője. Célkeresztben az 5-12 éves korosztály.

Bukaresti tévés mentés

2013. január 16.

Az utolsó pillanatban született egyezséggel mentette meg közel egy tucat csatornáját a programcsomagból való végleges kidobástól a CME helyi cége.

Bazi Nagy Görög Kifarolás?

2012. április 18.

Saját adóssághegyének részleges elhordása lehet a cél, ha helytálló az információ: eladna a Balkánon ezt-azt az OTE görög távközlési óriáscég.

Román óriásberuházás

2012. április 11.

Az éves forgalmának felére rúgó befektetéssel készül hálózatának bővítésére a romániai kábelpiac egyik feltörekvő szereplője.

Jön a FilmBox VOD-szolgáltatása

2011. szeptember 23.

Lassacskán Magyarországon is elindítja lekérhető szolgáltatását az SPI International, amely az egész régióban erősít.