Új évaddal jelentkezik a Cápák között az RTL Klubon

Új évaddal jelentkezik a Cápák között az RTL Klubon

Médiapiac 20 órája
Az RTL Magyarország az egészségügyi veszélyhelyzet okán online sajtótájékoztatón jelentette be a Cápák között című üzleti showműsorának következő évadát, amelyben az előző szériában már megismert cápák mellé egy új is érkezik, Tomán Szabina személyében.
Pataki Zita: „Elfogadtam a sorsom”

Pataki Zita: „Elfogadtam a sorsom”

2020. április 04.
Az hamar kiderült, a legeredendőbb tehetsége ahhoz van, hogy átadja a tudásanyagát másoknak. Tette ezt hol magyartanárként, hol időjárás-jelentőként, hol a gyermekáldásért küzdő nők és férfiak sorstársaként. Utóbbi okán egy ideje egészen másképpen tekintünk Pataki Zitára, az RTL Klub egyik jól ismert műsorvezetőjére. És milyen érdekes az élet, a csatorna első saját fejlesztésű sorozata, a Mellékhatás is éppen egy meddő pár küzdelmeiről szól.

Saját műsorral jelentkezik a Bátrak földje színésznője és az RTL Klub műsorvezetője

2020. március 26.

Az Édesítő és az Édes Otthon műsorvezetője, Molnár Andrea, valamint a Bátrak földjében is szereplő színésznő, Fodor Annamária egyedülálló videosorozatot indítanak útjára.

Leáll a Mintaapák forgatása

2020. március 17.

A TV2 a vírushelyzet miatt átmenetileg felfüggeszti a Mintaapák című sorozatának forgatását - írja a Sorozatwiki.

Fiala János: „A rádiózás tett megkülönböztethetővé”

Fiala János: „A rádiózás tett megkülönböztethetővé”

2020. március 16.
Profi és szélsőséges. A lehető legmélyebbre hatol, amikor egy kérdést feltesz. A mellébeszélést pedig az élő adásban ugyanúgy torolja meg, mint a való életben. Ebből kifolyólag csak azt tekinti partnerének, aki bírja vele a szellemi iramot. Mégis, az utóbbi időben mintha finomabb hangnemre váltott volna. Fiala János a magyar média leépüléséről, a szakma morális válságáról, hiúságról, kitaszítottságról és megalkuvásról.

Új műsorvezetőket kap a Reggeli

2020. március 10.

Nádai Anikóval és Miller Dáviddal is találkozhatunk reggelenként.

Tizenkétmillió forintos bírságot kapott az RTL Klub

2020. február 27.

Közel tizenkétmillió forintra bírságolta az RTL Klub szolgáltatóját a Médiatanács a Való Világ helytelen korhatári besorolása miatt - írja az MTI.

Távozik Lukács Miki a Reggeliből

2020. február 24.

Három év után távozik az RTL Klub Reggelijének egyik műsorvezetője, Lukács Miki - tudta meg a Media1.

Változnak az Álarcos énekes szabályai

2020. február 20.

Az RTL Klubon futó zenés műsor, az Álarcos énekes szabályai a vasárnapi, harmadik adással megváltoznak - írja a Sorozatwiki.

Az RTL Klub álarcos énekesei taroltak vasárnap

Az RTL Klub álarcos énekesei taroltak vasárnap

2020. február 18.
A hazai tévénézők túlnyomó többsége továbbra is úgy döntött, hogy az Álarcos énekest választja vasárnap esti szórakozásként. A népszerű showműsor magabiztosan nyerte a sávját. (x)

Életműdíjat kapott dr. Zsakó László

1 órája

A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács a fiatal tehetségek felkarolásában sok éven át végzett önzetlen és igen eredményes tevékenységének elismeréseként.