Mától változik a műsor az RTL Klubon

2020. június 24.

Változik az RTL Klub délutáni műsorsávja mától - írja a Sorozatwiki.

Az igazság útján

Az igazság útján

2020. május 14.
Némi túlzással azt írhatnám, mint tűz és víz. Nagy Zsolt hevessége, Tenki Réka visszafogottsága akár még feloldhatatlan ellentétet is szülhetne közöttük. Ám ez koránt sincs így. Ráadásul vannak tulajdonságok, amelyek mindkettőjükre jellemzőek: természetesek, heves igazságérzetűek. Különleges helyet foglalnak el egymás életében. Ez könnyítette meg a közös munkát is, amikor eljátszották a tabudöntögető magyar thrillersorozat, a Mellékhatás főszerepeit.

Csúszik A Konyhafőnök új évada

2020. május 11.

Újabb műsor került le az RTL Klub műsorrendjéről.

Brutális bűnügyekről rántja le a leplet az RTL Klub új riportmagazinja

Brutális bűnügyekről rántja le a leplet az RTL Klub új riportmagazinja

2020. április 30.
Április 30-tól új, saját gyártású bűnügyi riportmagazinnal bővül a csatorna műsorkínálata. A Bűnös lelkek című sorozat megtörtént eseteket, hátborzongató bűnügyeket dolgoz fel. Olyanokat, amelyek hosszú ideje nem hagyják nyugodni a magyar társadalmat.
„Nyilván hiányzik Magyarország”

„Nyilván hiányzik Magyarország”

2020. április 28.
Amikor az Isten veled, Magyarország! felvételei készültek, szereplőink, hőseink még hírből sem ismerték a koronavírust. Történeteink még egy olyan világban játszódtak, ahol jártak a repülőgépek, nyitva voltak a határok, és ahova reméljük, hamarosan újra visszatérhetünk – ezzel a felütéssel indítja útjára az RTL Klub dokumentumsorozatának harmadik évadát.
A valóság erejével

A valóság erejével

2020. április 27.
Már egész kicsi korában arról álmodozott, hogy bemondónő lesz. Majd miután a vágy beteljesült, és meghatározó éveket töltött el a közszolgálati média rádiós és tévés műsoraiban, egy kereskedelmi csatorna, az RTL Klub arca lett, ahol – nem meglepő módon – egy közéleti műsort vezet, a Házon kívült. Boros Krisztina azt szeretné, ha az emberek a valóságot látnák, még akkor is, ha az szomorú. De mint mondja, azzal a helyzettel is tudna mit kezdeni, ha az országban minden szuperül működne.
Új évaddal jelentkezik a Cápák között az RTL Klubon

Új évaddal jelentkezik a Cápák között az RTL Klubon

Médiapiac 2020. április 06.
Az RTL Magyarország az egészségügyi veszélyhelyzet okán online sajtótájékoztatón jelentette be a Cápák között című üzleti showműsorának következő évadát, amelyben az előző szériában már megismert cápák mellé egy új is érkezik, Tomán Szabina személyében.
Pataki Zita: „Elfogadtam a sorsom”

Pataki Zita: „Elfogadtam a sorsom”

2020. április 04.
Az hamar kiderült, a legeredendőbb tehetsége ahhoz van, hogy átadja a tudásanyagát másoknak. Tette ezt hol magyartanárként, hol időjárás-jelentőként, hol a gyermekáldásért küzdő nők és férfiak sorstársaként. Utóbbi okán egy ideje egészen másképpen tekintünk Pataki Zitára, az RTL Klub egyik jól ismert műsorvezetőjére. És milyen érdekes az élet, a csatorna első saját fejlesztésű sorozata, a Mellékhatás is éppen egy meddő pár küzdelmeiről szól.

Saját műsorral jelentkezik a Bátrak földje színésznője és az RTL Klub műsorvezetője

2020. március 26.

Az Édesítő és az Édes Otthon műsorvezetője, Molnár Andrea, valamint a Bátrak földjében is szereplő színésznő, Fodor Annamária egyedülálló videosorozatot indítanak útjára.

Leáll a Mintaapák forgatása

2020. március 17.

A TV2 a vírushelyzet miatt átmenetileg felfüggeszti a Mintaapák című sorozatának forgatását - írja a Sorozatwiki.