Fejvadászcégnél folytatja Ruszkai Nóra

2018. január 17.

A Sanoma Media Budapest volt vezérigazgató-helyettese, a Lifetime Media jelenlegi tulajdonosa az Amrop Kohlmann & Youngnál folytatja - írta meg a 24.hu.

Új értékesítési vezető a LifeTime Mediánál

2017. május 04.

Májustól Horváth Tünde, a Vivaki korábbi médiaigazgatója tölti be az értékesítési vezetői pozíciót, emellett a portfólió is bővül: érkezik a Szezon és a NGTLN, a Flyerbox Media két új magazinja.

Bővült a LifeTime Media Sales House portfoliója

2017. február 16.

Az LTM Sales House értékesíti a Mediacity Magyarország Kft. portfoliójának és a Daylight Media kiadványainak hirdetési felületeit.

Két új lappal bővül a LifeTime Media Sales House

2016. november 03.

Októbertől a cég értékesíti a Burda Style trendmagazin hirdetési felületeit, februártól pedig egészségmagazinnal is bővül a portfólió.

Ruszkai Nóra ismét médiacéget vezet

Ruszkai Nóra ismét médiacéget vezet

2016. augusztus 01.
A Sanoma Budapest vezérigazgató-helyettesi pozíciójából hat éve távozott szakember résztulajdonosként és társ-ügyvezetőként jelent meg a Literatura Medica Kiadónál, amely 25 éve meghatározó szereplője az orvosi szaklapok piacának. A kiadó 2016 júliusától LifeTime Média Kft. néven működik tovább.

Személyi átrendeződések a Figyelő kiadójánál

2011. szeptember 13.

Jelentős személyi változások történtek a hetilapot is megjelentető Word Communications háza táján. Értesülésünk szerint nemrég távozott az ex-sanomás vezérigazgató-helyettes Ruszkai Nóra a kiadótól, amely alig néhány hónappal ezelőtt kérte fel szaktanácsadónak, de Vajdics Enikő ügyvezető pozícióját is érintették a változások.

Megvan a Figyelő új főszerkesztője

2011. május 17.

A lap új kiadónál való ″beüzemelését″ pedig Ruszkai Nóra, a Sanoma volt vezérhelyettese segíti külső tanácsadóként.

Összefogásra hív a Retro Rádió

23 órája

A Retro Rádió meghirdette az összefogás pillanatát: ma este 7 órakor egy emberként tapsolhatja majd az ország a legendás Queen sláger, a We will rock you ütemét.