Startuppal fogott össze a Sanoma

2014. február 07.

Stratégiai megállapodást kötött a Sanoma egészségügyi portálja, a HáziPatika.com és a Foglaljorvost.hu startup.

Új vezetői pozíció a Sanománál

2014. január 28.

2014. január 24-étől Jenei Péter a Sanoma Media Budapest Zrt. e-kereskedelmi portfólió-vezetője.

Keletre tart a Sanoma

2014. január 23.

Hatalmas ázsiai piacon kötött üzletet a kiadó, amely közben azon dolgozik, hogy értékesítse egyik nemrég szerzett nyugat-európai érdekeltségét.

„Nem szeretnénk üzenőfüzet lenni”

2014. január 16.

A magyar hírfeldolgozást húsz éve ugyanazok a híradók ugyanúgy végzik; kissé ugyan más megközelítésben, de azonos témákat dolgoznak fel. Ideje túllépni ezen a szemléleten. Helyette az angolszász televíziózást alapul véve, bulvárszempontok nélkül, részletesen kell megismertetni a nézőt a nap legfontosabb témáival. A politikai támadásokkal pedig nem kell foglalkozni. Siklós Andrást, a Story4 tévén indult Hír24 hírműsor főszerkesztőjét kérdeztük.

Gyakrabban jelenik meg a pszichológiai magazin

2014. január 09.

A Nők Lapja Psziché negyedéves periodikának indult, de a kiadó immár évi 9 számban is potenciált lát.

Szünetelteti a Maxima kiadását a Sanoma

2014. január 06.

A kiadó a magazinportfólió optimalizálása keretében 2014-től szünetelteti a Maxima magazin és website megjelentetését.

Karácsonyi üzletboom

2014. január 02.

Három nagy médiapiaci eladást jelentettek be a karácsonyt megelőző napokban. Mint kiderült, van nagyobb hír a TV2 gazdaváltásánál. Merthogy a ProSiebenSat.1 mindent eladott a térségben, a Sanoma pedig épp úgy Csehországból vonul ki, mint a Ringier és az Axel Springer közös cége.

Index: eladták a TV2-t

2013. december 21.

A hírt már régóta rebesgette a piac, az Index szerint maga a vezérigazgató és a gazdasági igazgató, illetve a mögöttük álló, meg nem nevezett befektetők a vevők. Hivatalos közlemény még nincs.

Szerbiai Sanoma-búcsú

2013. december 17.

Közepesen népes és közepesen pénzes piactól vesz búcsút a napokban bejelentett eladással a finn médiaház, amely nem ereszti bő lére a kommentárt.

Sok jó nem várható a médiapiacon

2013. december 16.

Borús és időnként meglehetősen szúrós hangulatban találta a december a piaci szereplőket. Bizonytalanság, útkeresési kényszer. Többek között erről volt szó a Kreatív médiás konferenciáján.

Fejvadászcégnél folytatja Ruszkai Nóra

2018. január 17.

A Sanoma Media Budapest volt vezérigazgató-helyettese, a Lifetime Media jelenlegi tulajdonosa az Amrop Kohlmann & Youngnál folytatja - írta meg a 24.hu.

Videón a finn garantált piactér

2016. október 18.

A Finnish Publisher Group keretében tíz finn kiadó fogott össze, hogy az Adform Automated Guaranteed alkalmazásával prémium piacteret hozzanak létre.

Ki felelős az oldalakon elhelyezett linkekért?

2016. szeptember 21.

Az Európai Unió Bírósága 2016. szeptember elején meghozott döntésével tovább árnyalta a „nyilvánossághoz közvetítés” fogalmát az internet világában.