Reklám és szenvedély

Reklám és szenvedély

2019. november 18.
Takács Ildikó százötven–kétszáz reklámfilmet gyártott pályafutása során. Valódi változást hozott a magyar reklám világába, gondoljunk csak a fogyasztók életébe szinte berobbanó Skála-reklámfilmekre! Mint mondja, bátran mertek a megszokottól eltérőt alkotni, mert Demján Sándorral – akinek 44 évig volt a munkatársa – a hátuk mögött nem volt mitől félniük.

Idén is lesz Sas kabaré

2018. december 27.

Sas József nincs jó állapodtban, de az ATV közvetíti hagyományos műsorát.

#Advent2: Lakatos Zsófia - Emerald Public Relations - Magyar PR Szövetség

#Advent2: Lakatos Zsófia - Emerald Public Relations - Magyar PR Szövetség

2018. december 03.
Folytatódjon az év végi rendhagyó ajándékunk, amelyben a média és a kommunikáció valamely területén dolgozó szakembereket kértünk arra, hogy küldjék el kedvenc karácsonyi reklámjukat.

Szakmai emlékestet szervez három egyetem Sas István tiszteletére

2018. november 09.

Három egyetem, a Budapesti Gazdasági Egyetem, a Budapesti Metropolitan Egyetem és a Babes-Bolyai Tudományegyetem közös szervezésében emlékeznek Sas Istvánra.

Meghalt a Skála Kópé megteremtője, Sas István

Meghalt a Skála Kópé megteremtője, Sas István

Médiapiac 2018. május 28.
A reklámfilmes, Balázs Béla-díjas filmrendező, reklámpszichológus, a Magyar Reklámszövetség örökös tagja volt. Nevéhez olyan reklámfilmek kötődnek, mint a „Hurka Gyurka” vagy az „Ági van?”.

Tavaszi kommunikációs képzések

2017. január 17.

Az Independent Media Education Center februárban ismét elindítja a Marketingkommunikáció a gyakorlatban és a PR kommunikáció a gyakorlatban előadássorozatot.

Önfejű, globalizált jövő

Önfejű, globalizált jövő

2015. május 05.
Nem egyszerű szót érteni a jövő fogyasztóival, de érdemes megpróbálni. Fontos, hogy az ő szabályaik szerint játsszunk, legyünk a hasznukra és vonjuk be őket.

Az MRSZ Tiszteletbeli Örökös Tagokat választott

2015. január 21.

Az első alkalommal kiosztott címet Dr. Takács Ildikó és Sas István kapták.

A második ember a teremtő

2014. november 12.

Sas István az nternetes folklórról és a mémek kialakulásának feltételeiről és folyamatáról is beszélt a Média 2.0 Blog rendezvényén.

Mémekkel és bulvárral folytatódik a Média 2.0 meetup-sorozata

2014. november 03.

November 11-én Sas István reklámszakember és Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója előadásával folytatódik a média- és kommunikációs blog rendezvénysorozata.

Halottak hete a Hajnaliban

11 órája

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora november első hetében mindenszentek ünnepére és a halottak napjára emlékezik. A zenei összeállításban az ünnephez illő dallamok szólalnak meg erdélyi vonósbandák előadásában.