A szerb RTS csatornáit a SES Video továbbítja

2018. február 05.

A SES Video és a Telekom Srbija kiterjeszti hosszú távú együttműködését, így a szerb közmédia (RTS) további három TV-csatornáját és három rádióadóját is ők továbbítják.

A Globecast hosszabbít a SES-sel

2018. január 08.

Az Orange Romania DTH TV előfizetői továbbra is a legtöbb HD csatornát élvezhetik az országban a keleti 31,5 fokon található ASTRA műholdnak köszönhetően.

Mi a közös JFK-ben, a Linkin Parkban és a Falcon 9-ben?

2017. november 21.

55 éve, hogy az első televíziós közvetítésre tervezett telekommunikációs műholdat felbocsájtották az űrbe, és a műholdas tévézés műfaja megszületett.

A SES Video és a Telekom továbbítja az RTS csatornáit

2017. július 10.

A SES S.A. bejelentette, hogy egy hosszútávú együttműködés részeként mostantól a szerb közmédia hat TV-csatornáját, valamint egy rádióadóját a Telekom Srbija és a SES továbbítja majd a nézőknek.

Hamarosan pályára áll a SES-15

2017. március 28.

Az első hibrid SES műhold a fedélzeti internetkapcsolat és szórakoztatás, WAAS rendszere segítségével pedig a GPS hatékonyságának növelése szolgálatában áll.

Kapacitásrekord az olimpián

2016. augusztus 18.

A 2016-os riói olimpiai játékok kapacitásigénye felülmúlja az eddigi olimpiákét – derült ki a SES globális műholdas szolgáltató beszámolójából.

HDR-megállapodás született

2016. június 30.

Az LG Electronics (LG) bejelentette együttműködését a British Broadcasting Corporationnel (BBC), valamint az SES műhold-üzemeltetővel.

A műholdak szerepe a videós tartalomfogyasztásban

2016. június 23.

A SES kiterjesztett platformlehetőségekkel és hibrid szolgáltatási hálózattal reagál a megváltozott nézői szokásokra.

Kicsik viszik a műholdas piacot

2013. október 25.

Ebben az ágazatban is létezik Big Four, dominanciájuk megtörése szinte lehetetlen, de morzsákat azért el lehet csipegetni előlük.

Jön az új román szereplő

2013. május 08.

Lassan, de céltudatosan lépeget saját tányéros platformjának elindítása felé Románia legnagyobb mobilcége, amely ezzel új piacra lép be.

Budapest Bornegyede márkát épít

1 napja

Bárki pályázhat ötletével, hogyan tenné a budafoki borkultúrát és turizmust márkává, illetve hogyan építené fel a kerület turisztikai arculatát.

Nagyszülőket csalogat az internetre a Telekom

1 napja

Fiatal gamerek és a hetvennégy éves youtuber, Jolcsi néni segítségével elsőként az orosházi egyházközösség nyugdíjas egyesületének tagjai ismerkedhettek meg a Kinecttel.

Magyar divattervező ruhájában Christina Aguilera

2 napja

Kis-Juhász Fábiánt gyerekkora óta foglalkoztatta a divat világa. Elmondása szerint 4-5 éves lehetett, amikor elkezdett hercegnőket és különböző női karaktereket báli ruhákban lerajzolni.