Globális partnerséget köt a Telenor és a Netflix

2017. február 28.

A hosszú távú stratégiai partnerség keretében 13 ország előfizetőinek nyújtanak színvonalas videostreaming szolgáltatásokat.

Csúszhat az élő közvetítés

2016. június 17.

Előfordulhat, hogy az egyik televíziókészüléken néhány másodperccel előbb látható egy gól, mint a másikon.

400 órányi műsort rögzíthetnek az Invitelnél

2014. augusztus 13.

A társaság IPTV-szolgáltatását augusztus 1-jétől olyan új set top boxszal kínálja, amely akár 400 órányi műsor rögzítését is lehetővé teszi.

Csökkenő üres hordozó díjak

2014. január 06.

A mobiltelefon és a tévés set-top-box jogdíja csökken, a tabletek után viszont ezentúl fizetni kell.

Főleg a fapados set-top-boxok tarolnak

Sz.D. 2013. augusztus 02.

A vásárlók 80%-a választja a kártyahely nélküli, olcsóbb set-top box készülékeket az Auchan tájékoztatása szerint. Mindez azért érdekes, mert az ilyen set-top box-szal rendelkezők később sem tudják a digitális földfelszíni sugárzás fizetős csatornáit nézni, csak az ingyenes (free to air) adásokat.

Olcsó boxnak híg a leve

2012. október 30.

Digitális szemétteleppé tehetik Lengyelországot egyes importőrök, ráadásul megingathatják a digitális átállásba vetett, amúgy is szerény bizalmat.

Ötmilliós orosz STB-piac

2012. szeptember 11.

Csendesen bővül a set-top boxok oroszországi piaca. Egy most publikált felmérés szerint azonban év végére fontos határon lépnek át.

Bővül az ukrán set-to box piac

2012. április 04.

Mi sem mutatja jobban a digitális földfelszíni műsortovábbítás terjedését, minthogy hány set-top box kel el egy országban. Ukrajna turbózott.

Újra mikrofont ragad Demcsák Zsuzsa

1 órája

Március 20-án adják át a Televíziós Újságírók Díját. A 2014-ben alapított és mára a szakma egyik legrangosabb értékmérőjévé érett elismerést idén is ünnepélyes gálaesten veszik át a díjazottak.

Tematikus oldallal szerződött az Adaptive Media

1 órája

2019. márciusától az Adaptive Media értékesti a PöttyösLabda.hu hirdetési megoldásait. A partneri szerződéssel újabb tematikus oldallal bővült a sales house portfóliója.

Az Egyszülős Központ meghívást kapott az ENSZ-be

16 órája

A világszervezet Nők Helyzetével Foglalkozó Bizottságának kéthetes ülésszakán tartott előadást Nagy Anna, a budapesti központot működtető Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány vezetője.