Tiltakoznak a Kossuth Rádió új csatornaigazgatója ellen

2020. január 08.

A Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumának három ellenzéki tagja szerint Siklósi Beatrix személye elfogadhatatlan a korábbi nyíltan kirekesztő, antiszemita megjegyzései miatt.

Jónak lenni jó! - Már majdnem 40 millió forint gyűlt össze

2019. december 13.

Megközelíti a 40 millió forintot a közmédia jótékonysági kampányában összegyűjtött összeg, amelynek idei kedvezményezettje a már 30 éve koraszülöttek mentését és szállítását végző Peter Cerny Alapítvány - írja az MTI.

Lengyelország függetlenségének centenáriumát ünnepli az M5 kulturális csatorna

2018. november 08.

Tematikus nappal emlékezik meg a lengyel függetlenség 100. évfordulójáról az M5 kulturális csatorna vasárnap, a műsor nézői a nagy múltú magyar-lengyel kulturális, történelmi és társadalmi kapcsolatokról kaphatnak képet.

″Értéket közvetít az M5 csatorna″

2018. július 19.

A magyar nyelv és a magyar kultúra egyediségét, sajátosságait és nagyszerűségét alapul véve kíván értékek közvetíteni az M5 csatorna - mondta el Siklósi Beatrix, a MTVA frissen kinevezett csatornaigazgatója.

Készülnek az emlékév műsorai

2016. július 06.

Az MTVA gondolkodik, hogyan lehetne az emigrálók, a külhoni magyarok és az itthon maradottak 56-os történeteit a rádióban is felhasználni.

A magyar szórvány napja a közmédiában

2015. november 13.

A vasárnapi tematikus napon a Duna, a Duna World, az M1, valamint a Kossuth Rádió műsorai is foglalkoznak a témával.

A természetjárást népszerűsítő nap a közmédiában

2015. október 07.

Szombaton Kékkör címmel Magyarország túraútvonalait és tájainak szépségét mutatják be.

Főszerkesztőváltás a G7-nél

1 órája

Augusztustól Váczi István váltja Kasnyik Mártont a G7.hu főszerkesztőjeként. A váltást a G7 társalapítója, Kasnyik Márton kezdeményezte, családi okok miatt.