Sorrell szerint Kína áll nyerésre

2017. szeptember 29.

A WPP globális vezetője szerint a kínai tech cégek komolyan veszélyeztetik a Facebook, a Google, az Apple, az Amazon és a Microsoft piaci pozícióit.

5 tipp a mobilra

5 tipp a mobilra

2016. március 08.
A MediaCom a Mobile World Congress-en gyűjtött gazdag benyomásokból szűrte le öt gyakorlati jótanácsát a marketingesek számára.

Sorrell a hagyományos médiát támogatja

2015. szeptember 14.

A WPP feje szerint túl nagy hangsúlyt helyezünk a digitális médiára, és az inga vissza fog lendülni a hagyományos megoldások irányába.

Közös ügynökséget alapít a WPP, a Snapchat és a Daily Mail

2015. június 24.

A Truffle Pig névre hallgató új tartalommarketing ügynökség megalakulását a Cannes-i reklámfilm-fesztiválon jelentették be. Az alapítók egyforma mértékű részesedéssel rendelkeznek majd.

Mit üzen Sir Martin Sorrell?

Mit üzen Sir Martin Sorrell?

Török Diána 2015. május 21.
Ezúttal a kétnapos konferencia előestéjére is csináltak programot a szervezők. Ha szakmai közegben létezik sztárvendég, a WPP globális főnöke mindenképpen annak tekinthető.
A WPP bevásárol a comScore-ba

A WPP bevásárol a comScore-ba

2015. február 12.
20 százalékos részt szerez az ügynökségi holding a közönségmérő cégben.

Sir Martin: az ügyfelek nyernek a csapatokkal

2014. október 17.

Sir Martin Sorrell szerint a WPP hálózatán belül létrehozott integrált csapatok nem károsították az egyedi ügynökségi márkákat és a teljesítményre sem voltak rossz hatással.

El kellene adni az Interpublicot?

2014. július 29.

Legalábbis az ügynökségi holdingban részesedést szerzett aktivista befektető szerint ez lenne a járható út. Véleményükkel nincsenek egyedül.

Új módszerrel monitoringozott az ÖRT

3 órája

A gyerekeknek szóló digitális reklámok kérdése a testület fókuszában van, és ennek vizsgálatára új vizsgálati módszert vezettek be.

Véget ért a Brain Bar

6 órája

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.

Koncertélmény otthon

10 órája

A Raktárkoncert felvételei már augusztus közepe óta zajlanak, szeptember 21-étől pedig bárki saját otthona kényelméből élvezheti a közel 200 koncert bármelyikét.