Tóth Orsolya az IMG élén

2012. november 09.

Eddig a médiaügynökség operációs igazgatójaként dolgozott. Egyéb változás is történt a médiacsoportnál.

Médiapiac & Kutatás 2012 konferencia: ez történt az első napon

2012. március 21.

Élőben követtük a Médiapiac & Kutatás 2012 konferencia első napjának eseményeit. A délelőtt folyamán kiderült: a médiacégek vezetői rendkívül őszintén állnak a jelen helyzethez (persze muszáj is). Az első tartalmi blokk címszavakban: innováció, kooperáció, diverzifikáció, koncentráció, edukáció. Délután az MRSZ bemutatta a 2011-es reklámtortát, amely idéntől net-net számokat tartalmaz. Így a 151,474 milliárdos szám nem vethető össze a 2010-es adatokkal. Nőtt a közterület, a rádió, az online. A záró blokk kerekasztalai média-ügynökség-ügyfél viszonyával foglalkoztak, és itt is a kooperáció volt a legerősebb hívószó. A médiajog kerekasztal legerősebb gondolata tán az volt, hogy minden sarunkat azért ne kenjük a médiatörvényre.

Olvasói levél - Re:re: Stagnál a reklámpiac

2011. szeptember 01.

Mihálszki Zsuzsa, a Kantar Media kommunikációs vezetője reagált Somogyi Miklósnak, a Magyar Közterületi Média Szövetség (MKMSZ) elnöknek a rádiós és közterületi adatokat illető felvetéseire. A Kantar Media nemrégiben közölte az év első felére vonatkozó listaáras médiaköltési adatokat.

Olvasói levél - Re: Stagnál a reklámpiac

2011. augusztus 31.

Somogyi Miklós, a Magyar Közterületi Média Szövetség elnöke levélben reagált a Kantar Media legutóbbi listaáras adataira.

A sztárvilágot sem kímélik a hackertámadások

9 órája

Angelina Jolie-tól Jude Law-ig számos közismert személyiség adataival éltek már vissza az interneten, vagy lett áldozata a médiában csak „The Fappening” néven emlegetett bűncselekménynek.