Újragondolta működését a neo

Újragondolta működését a neo

2017. március 03.
Idén ünnepli 15. születésnapját az interaktív ügynökség, amely új szervezettel és vezetőkkel indult neki 2017-nek.

HelloBlackFiday a neotól

2016. november 24.

A Neo Interactive által indított HelloBlackFriday.hu oldalon november 18-ától egészen november 30-ig elérhetőek e-kereskedők és hagyományos boltok Black Friday akciói.

GyerekPéntek felnőtteknek

2016. november 04.

Idén először rendezi meg a GyerekPénteket a Neo Interactive, részben az Internetes Vásárlás Napja mintájára, de kifejezetten gyerekfókusszal.

Megújult honlappal érkezik októberben az Internetes Vásárlás Napja

Megújult honlappal érkezik októberben az Internetes Vásárlás Napja

2016. október 07.
Idén hatodik alkalommal rendezik meg Magyarországon az Internetes Vásárlás Napját. Az október 7-én, a hónap első péntekjén zajló egynapos e-kereskedelmi óriásakcióban és iparági összefogásban több száz webáruház kínál valamilyen különleges kedvezményt.

Neos szakember szerkeszti az IAB blogját

2016. szeptember 20.

Török Diána, a neo marketing & knowledge managere gondozza mostantól az IAB Hungary blogját, támogatva ezzel a digitális piac szakmai szervezetének megújuló kommunikációját.

Mire jutottak a BrandFestival szakértői?

2016. május 24.

A konferencia tematikájának kialakítása az ügynökségi, a tartalomszolgáltatói és a megrendelői oldal több neves szaktekintélyének bevonásával történik.

Megerősíti csapatát a neo

2016. április 07.

2016. április 1-jével az újonnan létrehozott Head of HR pozícióba érkezett az interaktív ügynökség csapatába Juhász Nóra.

Főszerkesztőnk a neohoz igazolt

2016. február 01.

Volt főszerkesztőnk, Török Diána érkezett az interaktív ügynökséghez, marketing & knowledge manager pozícióba.

Webfejlesztés marketingeseknek

Webfejlesztés marketingeseknek

2015. szeptember 02.
Mind több marketinges életében érkezik el az a pillanat, amikor webfejlesztést kell levezényelnie. A folyamat tele van buktatókkal, pedig egyre nő a sikeres megvalósítás tétje. Éppen ezért a Neo Interactive szakmai partnersége mellett egy teljes szekcióban e kérdéssel foglalkozunk a Digitálián. Soós Gergelyt, az ügynökség alapítóját kérdeztük a kapcsolódó trendekről.
„Az üzleti mutatókra ható innovációkra van szükség”

„Az üzleti mutatókra ható innovációkra van szükség”

2015. május 07.
Somogyi Máté nemrégiben vette át a Neo Interactive (neo) szakmai ügyvezetését. Vele beszélgettünk a digitális ügynökségi piac trendjeiről.

Elindult a köztárssági elnök podcastje

3 órája

Áder János talán az egyetlen köztársasági elnök, aki podcastet indított. A téma, amellyel már az első beszélgetés alkalmával foglalkozott, mindannyiunk közös jövőjéről szólt.