Tendereztet a Telefónica

2014. február 03.

Ügynökségi óriásmegbízás a láthatáron. Egyelőre Európára koncentrál a spanyol távközlési óriás, de könnyen bővülhet a merítés.

Megint nagyot vesz a Voda?

2014. január 31.

Nem kevés pénze maradt a nagy amerikai eladásból a brit távközlési szolgáltatónak, amelyet újabb célponttal „hozott hírbe” a Bloomberg.

Ibériai Dzsazíra

2013. július 23.

Régóta meglévő partnerséget gondolna újra sajtóhírek szerint a katari médiacsoport. Az eredmény akár újabb piaci belépés is lehet.

Ősszel jön a köztévé új vetélkedője

2013. július 17.

Ezt is Gundel Takács Gábor vezeti majd.

Mínuszban a Mediaset

2013. április 02.

Szerencsétlen szám a 13-as még Silvio Berlusconinak is. Az olasz politikus-nagyvállalkozó médiabirodalma hosszú ideje először csúszott mínuszba.

″A közös platform úgyis a mobil lesz″

2013. március 26.

Mobilkörkép médiaügynökségi szemmel: Török Juditot, az OMD februárban kinevezett digitális vezetőjét kérdeztük, aki a nemrégiben Barcelonában megrendezett Mobile World Congressről hozott haza néhány érdekes tanulságot. Szó esett többek között a fogyasztók kegyetlenségéről, a mobiledukációról és arról, hogy létezik-e mobilstratégia.

Képernyők harca az Interacton

2013. február 15.

Idén május 23-24-én rendezi meg nemzetközi konferenciáját az IAB Europe.

Madridi SMS-bünti

2013. január 15.

Súlyos pénzbüntetést szabott ki a három nagy helyi szolgáltatóra a spanyol versenyhivatal egy bő egy évtizede indult történet lezárásaként.

4 százalékkal nő a reklámpiac

2013. január 09.

A WARC friss becslése szerint a világgazdaság gyengélkedése ellenére bővülés várható az elkövetkező években. A spanyolok gyengélkednek, az amerikaiak őrzik top pozíciójukat, az oroszok nőnek a leggyorsabban.

Berlusconi bukóban

2012. november 19.

Történelmi pillanatot kellett megélnie a sokszoros olasz miniszterelnöknek és médiamogulnak, amikor bejelentették cége eredményeit.