Foci, műsoron kívül

2012. szeptember 03.

Egy nemrégiben kötött megállapodás eredményeként a nézőknek nem kell azzal bíbelődniük, hogy a tévékészülék előtt legyenek a meccs idején.

Vége a spanyol focibalhénak

2012. augusztus 28.

Gyakorlatilag az utolsó pillanatban született egyezség a spanyol labdarúgó liga mérkőzéseinek közvetítési jogáról. A vita a kormány szemét is szúrta.

Öncsonkít a Telefónica

2012. augusztus 08.

Közel ötmilliárd euróra árazhatja be az egyik legnagyobb cseh telekommunikációs konglomerátumot egy esetleges kivásárlás. Ha igaz a hír…

Újabb Rakuten-támadás

2012. június 21.

Megint tett egy lépést a globális terjeszkedés érdekében a japán e-kereskedelem egyik leg(tőke)erősebb szereplője. Most új piacra lépett be.

Nemzetközi pozícióban Peresztegi Zoltán

2012. május 16.

A szakember alelnök lett az anyacég Schibstednél, így más veszi át a Jófogás.hu operatív irányítását.

Megvannak az IAB kutatási díjának rövidlistásai

2012. május 11.

Május végén Barcelonában, az Interact konferencián hirdetik ki a győzteseket.

IAB-konferencia Barcelonában

2012. május 03.

Május végén rendezik meg az Interactot, idén a ″big data″ és a digitális márkavilág lesz a két fókuszterület.

Fieszta a Sport TV-n

2012. március 06.

A Chello Central Europe által működtetett Sport Televízió 12 éve közvetíti a spanyol labdarúgó-bajnokság küzdelmeit. Máté Pál főszerkesztő bejelentette, hogy meghosszabbították a szerződést, így újabb három esztendőn keresztül itt lesznek láthatóak többek között a Real Madrid és a Barcelona mérkőzései. Ráadásul a La Liga március 12-től, Fieszta címen saját futballshow-t is kap a Sport1-en.

A sajátmárkás termékekhez menekülünk

2011. december 12.

A gazdasági bizonytalanság óvatosabbá teszi az európai fogyasztókat. Átlagosan 30 százalékot lehet sajátmárkás termékekkel spórolni. Ez utóbbiak aránya minden vizsgált európai piacon nőtt, kivéve a briteknél, ahol eleve magas szinten részesedik az eladásokból, és a nagy márkák is komoly promóciókba kezdtek a folyamat megfordítására.

Táblagép, a kannibál

2011. december 08.

Mindenki tudja már, hogy a táblagépek gyökeresen átszabják médiaszokásainkat. Most viszont mért adataink is lettek a dolog mértékéről.